Video: Oksehaleragout
OksehaleragoutKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
9
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
4 timer 0 minutter
Antal personer:
-
1.5 kg Oksehale
-
25 gram Smør
-
3 stk Løg
-
2 stk Hvidløgs fed
-
2 stk Porre
-
4 stk Gulerod
-
3 spsk Sød chilisauce
-
2 deciliter Fløde 13%
-
4 spsk Madeira vin
Kødet brunes i smør på en pande, og lægges efterhånden over i en stor stegegryde. Løg og hvidløg svitses let sammen med porrerne skåret i tynde skiver og blandes i gryden. Gulerødderne skæres i skiver og kommes i sammen med krydderurterne og chillisaucen. Kogende vand hældes ved, så kødet er knapt dækket. Koges under låg, og vendes af og til. Oksehaler skal have 3½ time. Spæd evt. med mere vand under kogningen, hvis det er nødvendigt. Tag kødet op og tilsæt fløden til sovsen. Smages til med chilisauce og madeira. Jævnes evt. let med maizena.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Syltet spinat med bacon
Bland spinatblade, hakket tomat, hakket peberfrugt, eddike og olie i en skål. Vend det god...
Porresuppe
PorresuppeTilbered en grøntsagsbouillon ved at koge gulerod, selleri og løg i vand. Deref...
Chili-lime marinade
Alle ingredienser blandes.