Kødet brunes i smør på en pande, og lægges efterhånden over i en stor stegegryde. Løg og hvidløg svitses let sammen med porrerne skåret i tynde skiver og bland

Oksehaleragout

Oksehaleragout
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

4 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Fiskefrikadeller med krydderurtecreme

Fiskeretter

Hak fisken fint, helst igennem maskine. Rør farsen sej med lidt salt. Kom æggene i og rør...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Amerikanske Chocolate Chip Cookies

Vegetar
Proteinrig mad

Margarine smeltes og hældes over sukker og æggene blandes i. Mel blandes med natron og sa...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Kalkungryde med ris

Kødretter
Fjerkræ

Kalkun skæres i tern og svitses i gryden sammen med løg i lidt olie. Vand og bouillonte...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag