Video: Kalkunsalat
KalkunsalatKøkken:
Ingredienser:
Dansk
19
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
350 gram Kalkunbryst
-
3 spsk Frisk persille
-
2 stk Hvidløgs fed
-
0.5 tsk Køkkensalt
-
0.5 tsk Peber
-
1 stk Avocado
-
0.5 deciliter Citronsaft
-
50 gram Mandler
-
1 stk Iceberg salat
-
3 stk Bladselleri blade
-
0.5 stk Agurk
-
100 gram Kogte rejer
-
1 stk Rød peberfrugt
-
150 gram Mayonnaise
-
0.5 deciliter Sød chilisauce
-
1 deciliter Creme fraiche 18%
-
0.5 tsk Bordsalt
-
0.5 tsk Peber
-
0.5 bdt Brøndkarse
Steg kødet med persille, hvidløg, salt og peber. Skær avocadoen i skiver. Dryp avocadoskiverne med citronsaft. Rist mandelflagerne på pande i en smule margarine og lad dem hvile på køkkenrulle. Salat, selleri og agurk skæres i små tern. Bland alle ingredienser til salaten og pynt med brøndkarse. Bland dressingen sammen og krydr med salt og peber. Stilles i køleskab til servering. Ved serveringen hældes dressingen over salaten og der blandes godt.
Serveres med groft brød.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Rødbedebøffer
Sådan laver du rødbedebøffer Start med at koge hirsekornene i vand sammen med grøntsagbou...
Saltimbocca med salvie
Bank de 12 tynde skiver kød let med håndryggen. Drys skiverne med salt, peber og revet p...
Kalkunkebab
Kalkun, æg, olie, krydderier og salt røres godt sammen. Cashewnødder, løg, ingefær, ch...