Video: Champignontærte
ChampignontærteKøkken:
Ingredienser:
Dansk
12
Tilberedningstid
50 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
0.5 deciliter Olivenolie
-
100 gram Grahamsmel
-
100 gram Hvedemel
-
1 deciliter Vand
-
4 spsk Olivenolie
-
2 stk Løg
-
2 stk Porre
-
250 gram Champignon
-
1 spsk Frisk merian
-
125 gram Usaltet cashewnød
-
2 deciliter Skummetmælk
-
2 stk Hvidløgs fed
Hvis du vil lave retten som hovedret så dobbel retten op.
Olien gnides ind i melet med fingrene, vandet tilsættes, og dejen æltes let sammen til en lind dej.
Vandmængden kan svinge lidt, alt efter temperatur og meltype.
En tærteform smøres, og dejen (½ cm tyk) trykkes ud i formen og op langs kanterne med fingerspidserne.
Man prikker dejen med en gaffel og forbager den 15 min. ved 200°C.
Løg, porrer, champignon snittes og svitses i olien, og der tilsættes merian.
Simrer ca. 10 min. - der kan tilsættes vand, eller grøntsagsbouillon, hvis fyldet bliver for tørt.
Cashewnødderne blendes med mælk og hvidløg.
Denne blanding vendes i det svitsede fyld, og der tilsættes evt. salt efter behov.
Det hele fyldes i tærtebunden, og tærten bages i 20 min. ved 200°C.
Spørgsmål:
Jeg vil høre om denne ret kan laves i forvejen evt.om dejen kan laves og fyldet kan laves dagen i forvejen og så bages dagen efter ? Påforhånd tak Lis
Svar:
Hej Lis, du kan sagens lave den dagen før, og så bare varme den dagen efter det er helt fint
Mvh Tomas
opskrifter.dk
08/03-2010 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Tranebærbuddding
I en stor skål røres 4/5 af melet, bagepulver, sukker, kanel og muskatnød sammen.Rør mælk,...
Bananmuffins
Disse bananmuffins er lækre, supernemme at lave og så er de fedtfattige.Søger du en ikke f...
Osso buco
Hak løgene og 2 af hvidløgene og skær gulerødderne og selleri i små stave. Vend kødstykker...