Video: Kalkun med flødeost
Kalkun med flødeostKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
700 gram Kalkunbryst
-
25 gram Smør
-
2 spsk Frisk purløg
-
200 gram Flødeost 60+
-
500 gram Frisk spinat
-
2 stk Porre
-
1 pakke Bacon
-
2.5 deciliter Fløde 13%
Smelt smørret gyldent og brun kalkunbrystet pænt på alle sider på en pande eller i stegegryde.
Krydr med salt og peber.
Tag brystet op og skær dybe revner på langs i brystet.
Bland flødeosten med hakket purløg og kom den i revnerne.
Skyl den friske spinat grundigt, fjern de groveste stilke og damp spinaten få minutter i resten af smørret, spinaten skal blot lige "falde sammen".
Læg spinaten i bunden af et smurt, ovnfast fad eller bradepande.
Skyl porrerne og skær dem i skiver.
Læg dem oven på spinaten.
Læg kalkunbrystet i fadet og dæk kødet med baconskiver.
Hæld fløde ved.
Sæt retten i ovnen ved 200°C i ca. 1 time eller til kødet er gennemstegt.
Pasta eller ris
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Italiensk hvedebrød på surdej
Alle ingredienser blandes i en stor skål og røres i ca. 20 min, gerne med hænderne, husk i...
Bønnesalat med ærteskud og syltede løg på en bund af hummus
Bønnesalat med hummusStart med at lave de syltede rødløg:Pil rødløgene og skær dem i både....
Avocadosalat med lakseruller og tigerrejer
TigerrejerPil tigerrejerne. Skær chilien i grove skiverPil hvidløg, del dem i to og knus d...