Video: Gallopkringle
GallopkringleKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
35 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
250 gram Hvedemel
-
3 tsk Bagepulver
-
0.5 tsk Kardemomme
-
125 gram Smør
-
50 gram Sukker
-
1 stk Æg
-
0.75 deciliter Skummetmælk
-
50 gram Sukat
-
2 spsk Flormelis
-
15 gram Mandler
Mel, bagepulver og kardemomme sigtes sammen.
Kold, fast smør hakkes i.
Sukker, æg og mælk piskes sammen og hældes i.
Dejen æltes med ske, til den er ensartet og blank.
Sukat tilsættes.
Dejen lægges med to spiseskeer på smørsmurt plade i krans- eller kringleform, drysses med flormelis og hakkede mandler og bages i forvarmet ovn.
Bages ved 225°C i 20 minutter.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Fransk valnøddebrød
Sådan laver du fransk valnøddebrødEn portion til 8 personer svarer til 2 brød.Varm vand og...
Asiatiske fiskefrikadeller med agurkesalat
Rør torskefarsen sammen med hakkede rejer, fintsnittet forårsløg, finthakket chili uden ke...
Flødekogte gulerødder
Skær gulerødder i passende skæve stykker og "smørkog" dem i en gryde, til de begynder at a...