Video: Gallopkringle
GallopkringleKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
10
Tilberedningstid
35 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
250 gram Hvedemel
-
3 tsk Bagepulver
-
0.5 tsk Kardemomme
-
125 gram Smør
-
50 gram Sukker
-
60 gram Æg
-
0.8 deciliter Skummetmælk
-
50 gram Sukat
-
2 spsk Flormelis
-
15 gram Mandler
Mel, bagepulver og kardemomme sigtes sammen. Kold, fast smør hakkes i. Sukker, æg og mælk piskes sammen og hældes i. Dejen æltes med ske, til den er ensartet og blank. Sukat tilsættes. Dejen lægges med to spiseskeer på smørsmurt plade i krans- eller kringleform, drysses med flormelis og hakkede mandler og bages i forvarmet ovn. Bages ved 225°C i 20 minutter.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Butter cookies
Rør mel, bagepulver og sukker sammen i en skål. Pisk blødgjort smør samt sukker sammen...
Varm tranebær cider
I en stor gryde blandes cider, tranebærsaft, farin, kanelstænger, nelliker og citron i ski...
Grøntsagsret med kokos
Varm olien op i en stor tykbundet gryde. Kom løg, hvidløg og chili i og steg ved mellemvar...