Video: Bær i gele med råcreme
Bær i gele med råcremeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
250 gram Blandet bær
-
4 deciliter Hvidvin
-
100 gram Sukker
-
4 stk Husblas
-
4 stk Pasteuriseret æggeblomme
-
2 deciliter Piskefløde 38%
-
1 tsk Evt. vanillekorn
-
100 gram Sukker
Kog hvidvinen op med sukkeret og et par skefulde af bærrene.
Lad det trække i et kvarters tid og si bærrene fra.
Udblød husblassen og opløs den i den lune hvidvin.
Fordel resten af bærrene i små portionsforme.
Hæld den let afkølede hvidvinslage i formene, til det akkurat dækker bærrene.
Sæt formene koldt, indtil geleen er stivnet. Gerne natten over.
Til råcremen piskes æggeblommer med sukker og vaniljekorn, og letpisket flødeskum vendes i æggesnapsen.
Smag til med en smule frugtbrændevin.
Vend geleerne ud på desserttallerkener.
De kan evt. løsnes i kanten med en kniv og hjælpes ud af formene ved at lægge en ren karklud vredet op i meget varmt vand over dem et øjeblik.
Server med råcremen.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grillet ananas med ahornsirup og cognac
Grillet ananas med ahornsirup og cognacBland cognac med ahornsirup.Skær ananassen ud i sto...
Torskerognssalat
Sådan laver du torskerognssalat Pisk rognen igennem med en elpisker og tilsæt fromage frai...
Saftig efterårskage
Saftig efterårskagePisk æg, sukker og vanilje luftigt og skummende i en stor skål. Sigt hv...