Video: Asiatiske fiskefrikadeller med agurkesalat
Asiatiske fiskefrikadeller med agurkesalatKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
15
Tilberedningstid
1 timer 20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
400 gram Torskefars
-
100 gram Tigerreje
-
2 stk Forårsløg
-
1 stk Rød chili
-
0.25 deciliter Frisk koriander
-
400 gram Jasminris
-
2 spsk Sød chilisauce
-
0.5 stk Agurk
-
1 stk Rødløg
-
1 stk Rød chili
-
0.25 deciliter Frisk koriander
-
2 spsk Kogende vand
-
2 spsk Sukker
-
1 spsk Eddike
-
1 tsk Køkkensalt
Rør torskefarsen sammen med hakkede rejer, fintsnittet forårsløg, finthakket chili uden kerner, koriander, salt og peber.
Form farsen til frikadeller og steg dem i olie 4-5 minutter på hver side ved middelvarme.
Halver agurken, fjern kernerne og skær den i skiver.
Læg agurk, rødløg, chili og koriander i en skål.
Rør kogende vand, sukker, eddike og salt sammen, til sukkeret er opløst, og hæld det over agurkerne.
Lad salaten trække i mindst 1 time og server den til frikadellerne, sammen med jasmin ris og sød chilisauce.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Luksus bananasplit
Luksus bananasplitSkræl bananen, skær den midt over og læg den i en isskål.Herefter placer...
Mangosirup
Mangosirup Skræl mangoen og skær frugtkødet fra fra stenen. Skær derefter i tern. Br...
Appelsin råcreme
Rør æggeblommer og sukker godt. Tilsæt reven appelsinskal og saft. Bland til sidst de stif...