Video: Stegte rødspætter
Stegte rødspætterKøkken:
Ingredienser:
Fransk
15
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
4 stk Rødspætte
-
2 deciliter Hvedemel
-
1 tsk Havsalt
-
1 knsp Hvid peber
-
2 spsk Olie
-
50 gram Smør
-
1 bdt Frisk estragon
-
1 stk Løg
-
250 gram Gulerod
-
1 stk Squash
-
2 kvist Frisk rosmarin
-
2 spsk Frisk oregano
-
500 gram Nye kartofler
-
0.5 stk Citron
-
2 spsk Frisk basilikum
Vask rødspætter i koldt vand.
Vend dem i mel på begge sider og krydr med salt og peber.
Steg dem i olie på en varm pande, 5 min. på hver side.
Smelt smør i en gryde.
Hak estragon, løg, gulerod, squash, rosmarin og oregano og læg det hele i gryden med det smeltede smør.
Kog op og lad det koge i 5 min.
Forbered kartoflerne og kog dem møre med lidt salt.
Anret fisken på en stor tallerken.
Anret grøntsager på fisken.
Pres citronen ovenpå. Pynt med Legro® basilikum.
Spørgsmål:
Vil det ikke være en god ide at skære hoved, hale og finner af før skylningen?
Svar:
Jo, det vil være, hvis spætterne er købt med hoved og hale.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
16/07-2010 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Stuffat Tal-Fenek - Kanin I tomatsauce
Marinade: Bland alle ingredienserne til marinaden sammen I en stor skål. Rens kaninen og p...
Chili sin carne
Chili sin carneSkær gulerod, løg og oliven i grove stykker. Riv squashen groft på et rivej...
Brunch pandekager
Brunch pandekagerBland de tørre ingredienser i en skål. Tilføj mælken lidt efter lidt mens...