Video: Kalveschnitzler med fyld
Kalveschnitzler med fyldKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
600 Kalveschnitzel
-
2 spsk Dijonsennep
-
2 spsk Frisk purløg
-
4 spsk Rygeost 40+
-
100 Bacon
-
20 Margarine
-
1 Æblejuice
Kalveschnitzlerne bankes godt flade og drysses med salt og peber.
Derefter smøres de med sennep og rygeost samt hakket purløg.
Der lægges en strimmel bacon på hver, hvorefter de rulles og holdes sammen med en kødnål.
Schnitzlerne brunes i margarine (de skal være godt brune) hvorefter æblejuicen hældes over.
De småkoger i 30 minutter, hvorefter saucen jævnes med maizena.
Kartoffelmos
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Thailandsk rejesauce
Put rejepasta, hvidløg, sambal oelek, sukker, citronsaft, sojasauce og vand i en blender o...
Ingefærshot
1. Skræl ingefæren og skær det i skiver2. Skær æblerne i både, fjern kernehus og halver de...
Cheesecake med skildpaddesmag
Cheesecake med skildpaddeBrownieDu skal starte med at smelte smør og chokolade i en gryde....