Video: Kalveschnitzler med fyld
Kalveschnitzler med fyldKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
600 Kalveschnitzel
-
2 spsk Dijonsennep
-
2 spsk Frisk purløg
-
4 spsk Rygeost 40+
-
100 Bacon
-
20 Margarine
-
1 Æblejuice
Kalveschnitzlerne bankes godt flade og drysses med salt og peber.
Derefter smøres de med sennep og rygeost samt hakket purløg.
Der lægges en strimmel bacon på hver, hvorefter de rulles og holdes sammen med en kødnål.
Schnitzlerne brunes i margarine (de skal være godt brune) hvorefter æblejuicen hældes over.
De småkoger i 30 minutter, hvorefter saucen jævnes med maizena.
Kartoffelmos
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Babyananas med marengs
Halvér ananassen på langs, tag kødet ud og skær det i terninger. Vend ananaskødet med honn...
Blinis
Sådan laver du blinisFørst luner du mælken i en mikroovn eller gryde. Kom den lunede mælk...
Ferskenchutney
Hak løg, hvidløg, peberfrugt og 1/2 chili og svits grøntsagerne i olie til de er blanke....