Video: Kalveschnitzler med fyld
Kalveschnitzler med fyldKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
7
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
600 Kalveschnitzel
-
2 spsk Dijonsennep
-
2 spsk Frisk purløg
-
4 spsk Rygeost 40+
-
100 Bacon
-
20 Margarine
-
1 Æblejuice
Kalveschnizlerne bankes godt flade og drysses med salt og peber. Derefter smøres de med sennep og rygeost samt hakket purløg. Der lægges en strimmel bacon på hver, hvorefter de rulles og holdes sammen med en kødnål. Schnitzlerne brunes i margarine (de skal være godt brune) hvorefter æblejuicen hældes over. De småkoger i 30 minutter, hvorefter saucen jævnes med maizena.
Kartoffelmos
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Tilbehør til ratatouille
Varm ovnen op til 180°C. Rens makrellen godt, men lad hoved og hale blive på. Snit 3-...
Torsk i ovn
Sådan laver du torsk i ovn Torskestykkerne paneres i æg og rasp og steges i 2 min på hver...
Appelsinbrød
Varm smør og mælk sammen i en gryde, til smørret er smeltet. Fjern gryden fra blusset og t...