Video: Kalveschnitzler med fyld
Kalveschnitzler med fyldKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
7
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
600 Kalveschnitzel
-
2 spsk Dijonsennep
-
2 spsk Frisk purløg
-
4 spsk Rygeost 40+
-
100 Bacon
-
20 Margarine
-
1 Æblejuice
Kalveschnizlerne bankes godt flade og drysses med salt og peber. Derefter smøres de med sennep og rygeost samt hakket purløg. Der lægges en strimmel bacon på hver, hvorefter de rulles og holdes sammen med en kødnål. Schnitzlerne brunes i margarine (de skal være godt brune) hvorefter æblejuicen hældes over. De småkoger i 30 minutter, hvorefter saucen jævnes med maizena.
Kartoffelmos
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Fisk - Middelhavssild med soltørrede tomater
Skær sildefileterne i 3 cm stykker og anret dem på et fad. Lav en tomatsalsa ved at hakk...
Laks i green curry
Skær laksen i 2×2 cm. Skær rødløget i kvarte stykker og steg derefter stykkerne gyldne i o...
Hel grillet mørbrad med sommersalat
Mørbraden duppes og krydderurter rulles onkring med madsnor. Grillen startes. Alle ingr...