Video: Lammekoteletter i citronsauce
Lammekoteletter i citronsauceKøkken:
Ingredienser:
Fransk
9
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
1.5 kg Lammekotelet
-
2 spsk Olie
-
1 stk Løg
-
0.5 deciliter Vand
-
1 stk Æg
-
1 deciliter Citronsaft
-
0.5 deciliter Revet citronskal
-
750 gram Frisk spinat
-
1 spsk Olie
Kødet duppes godt af og brunes godt, i olie, på alle sider og drysses med salt og peber.
Løg kommes ved, vand hældes på og koges langsomt op.
Skummes godt, læg låg på og lad kødet simre til det er mørt (ca. 40 minutter).
Kødet Vendes halvvejs under stegningen.
Kødet tages op og saucen skummes godt for fedt.
Er der for meget fedt på stege væden, risikerer saucen at skille.
Ægget deles.
Æggehviden piskes stiv.
Blommer og citronsaft piskes let sammen og hviden vendes i.
Saucen piskes i æggemassen gennem en fintmasket sigte og hældes tilbage i gryden og varmes igennem uden at den koger.
Smages til med lidt revet citronskal.
Spinaten varmes igennem i lidt olie og krydres godt.
Og serveres til kødet og saucen sammen med resten af den revne citronskal.
Vin - Caprili Rosso Toscana Ilex - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Az. Agr. Caprili, Toscana, Italien, Type: Rødvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 96,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Caprili Rosso Toscana IlexVinhuset Caprili råder over 58 hektar i det sydvestvendte område af kommunen Montalcino, men det er kun de bedst beliggende 15 hektar, der er tilplantet med vi... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hvide Asparges med trøffel crème
Skræl aspargesene og knæk bunden af. Kog dem møre i en gryde vand tilsæt salt, sukker og s...
Kalkunruller med fjerkrælever
Skær kulkunbryst i tynde skiver, cirka 125 - 150 g pr. stkTør kyllingeleveren godt af i kø...
Lakridsmandler
LakridsmandlerHæld mandler i en skål. Drys lakridsrodspulver ud over dem og bland det godt...