Video: Aroniakage
AroniakageKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
225 gram Blødt smør
-
225 gram Sukker
-
4 stk Æg
-
300 gram Hvedemel
-
2 tsk Bagepulver
-
200 gram Aroniabær
Aroniakage
Forvarm ovn til 175 grader.
Bland smør og sukker sammen i en stor skål.
Tilføj æg.
Pisk til dejen er let og luftig.
Tilføj aroniabær til dejen.
Smør en 20 x 20 bradepande eller fad og hæld dejen i.
Bag i 45-50 minutter, indtil kagen er bagt helt ind i midten.
Når kagen er afkølet, pynt med flormelis.
Din aroniakage er klar til at blive serveret - bon appetit!
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ribollita - toscansk suppe
Læg de tørrede borlottibønner i blød natten over i rigeligt koldt vand. Opvarm olivenolie...
Filoruller med gorgonzola-grøntsagsmos
Tø dejen op.Kog kartoflerne og pil dem. Kog blomkålen, lad den dryppe af og kom begge dele...
Luxus rejecocktail
Luxus rejecocktailSelleripuré Skræl sellerien og skær den ud i mindre stykker. K...