Video: Hjemmelavede burgerboller
Hjemmelavede burgerbollerKøkken:
Ingredienser:
Andet
8
Tilberedningstid
50 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
25 gram Smør
-
1.5 deciliter Vand
-
1 deciliter Kærnemælk
-
25 gram Gær
-
0.5 tsk Sukker
-
0.5 tsk Bordsalt
-
2 deciliter Rugmel
-
4.5 deciliter Hvedemel
Hjemmelavede burgerboller.
Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner.
Tag gryden af og tilsæt vand.
Hæld smørblandingen i en stor skål og tilsæt kærnemælk (blandingen skal være lillefingervarm).
Rør gæren ud heri.
Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt hvedemel tilbage).
Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem.
Tilsæt evt. resten af melet.
Del dejen i stykker af passende størrelse og form dem til boller.
Rul hver bolle flad (ca. 10 cm i diameter).
Læg burgerbollerne på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve tildækket i ca. 15 min.
Pensl bollerne med kærnemælk og drys med rugmel.
Bag bollerne midt i ovnen (18 min., 200°C).
Lad burgerbollerne køle af på en bagerist.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Dijondressing
Rør alle ingredienserne sammen i en lille skål. Kan tilberedes dagen før brug og opbevares...
Jordbærsalat
Sådan laver du jordbærsalat Rist valnødderne i lidt olie på en pande. Fjern toppen fra jor...
Pasta med champignonpesto
Lad smørret gyldne i en pande. Steg champignoner og nødder ved kraftig varme og under omrø...