Video: Græske oksespyd
Græske oksespydKøkken:
Type:
Ingredienser:
Græsk
Hovedret
14
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
100 gram Toastbrød
-
2 deciliter Vand
-
500 gram Hakket oksekød 3-7%
-
1 spsk Frisk persille
-
0.5 stk Hvidløg
-
0.5 tsk Havsalt
-
0.5 tsk Peber
-
0.5 tsk Kanel
-
1 tsk Smør
-
4 deciliter Yoghurt naturel
-
1 stk Agurk
-
0.5 tsk Bordsalt
-
0.5 tsk Peber
-
1 spsk Frisk persille
Brødet plukkes i småstykker, overhældes med vand i en røreskål og trækker i 10 min. Oksekød, hakket persille, hvidløg, salt og peber samt kanel røres i. Farsen deles i 3-4 dele pr. person, formes som cigarer og sættes på små træspid. Kødet pensles med smeltet smør. Spiddene steges i ca. 10 min. øverst i en 250°C varm ovn. Alternativt formes farsen til ovale bøffer, der pensles og steges i 15. min. Dressing: Yoghurten smages til med salt og peber og blandes med tern af agurk, der er flækket og skrabet fri for kerner. Dressingen pyntes med hakket persille og serveres til kødet.
serveres med ris og grøn salat
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Asiatisk fiskeret
Sådan laver du asiatisk fiskeret Først tænder du op i din grill. Derefter tager du en skål...
Oksekød i sojasauce
Varm olien i en gryde og steg løget til det er blødt og gennemsigtigt. Tilsæt hvidløg knus...
Appelsinmarmelade
Skyl appelsinerne og skær dem i både. Kom dem i en gryde og dæk med vand. Lad det simre i...