Video: Græske oksespyd
Græske oksespydKøkken:
Ingredienser:
Græsk
14
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
100 gram Toastbrød
-
2 deciliter Vand
-
500 gram Hakket oksekød 3-7%
-
1 spsk Frisk persille
-
0.5 stk Hvidløg
-
0.5 tsk Havsalt
-
0.5 tsk Peber
-
0.5 tsk Kanel
-
1 tsk Smør
-
4 deciliter Yoghurt naturel
-
1 stk Agurk
-
0.5 tsk Bordsalt
-
0.5 tsk Peber
-
1 spsk Frisk persille
Brødet plukkes i småstykker, overhældes med vand i en røreskål og trækker i 10 min.
Oksekød, hakket persille, hvidløg, salt og peber samt kanel røres i.
Farsen deles i 3-4 dele pr. person, formes som cigarer og sættes på små træspid.
Kødet pensles med smeltet smør.
Spiddene steges i ca. 10 min. øverst i en 250°C varm ovn.
Alternativt formes farsen til ovale bøffer, der pensles og steges i 15. min.
Dressing:
Yoghurten smages til med salt og peber og blandes med tern af agurk, der er flækket og skrabet fri for kerner.
Dressingen pyntes med hakket persille og serveres til kødet.
serveres med ris og grøn salat
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Boller i karry med porre
Kødboller: Rør det hakkede kød med salt i ca. 1 min. Kom løg, æg, karry og cayennepeber i....
Havregryns Pandekager
Hvordan tilberede havregryn pandekager:I en mellemstor skål, bland havre med mælk. Lad stå...
Duftende kartoffelgratin
Skræl kartoflerne og rodfrugterne. Skær dem i tynde skiver, og kog dem i 4-5 min.Hæld vand...