Video: Lammecurry med yoghurt
Lammecurry med yoghurtKøkken:
Ingredienser:
Indisk
16
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
1 timer 20 minutter
Antal personer:
-
500 gram Lammekød
-
2 stk Frisk chili
-
3 stk Løg
-
2 spsk Olie
-
1 tsk Ingefær
-
1 stk Hvidløg
-
2 spsk Frisk koriander
-
0.5 tsk Gurkemeje
-
0.5 tsk Stødt nellike
-
1 stk Tomat
-
0.5 deciliter Yoghurt naturel
-
1 tsk Garam masala krydderi
-
1 knsp Kardemomme
-
1 tsk Spidskommen
-
1 knsp Kanel
-
1 tsk Bordsalt
Lammekødet skæres i små stykker.
Chilipeber og løg hakkes.
Olien varmes op i en stor pande eller gryde.
Chili og løg steges, rør godt imens.
Et lille stykke frisk ingefær og presset hvidløg tilsættes.
Lammekødet lægges ved, og steges i ca. 10 minutter.
Grofthakket koriander, gurkemeje og nellike og en stor tomat skåret i både tilsættes.
Det hele koges til vandet fra tomaten er kogt ind.
Yoghurt og resten af krydderierne og salt tilsættes.
Retten skal småkoge til kødet er mørt og yoghurt og grøntsager er blevet til en tyk sovs (ca. 40 minutter).
Drysses med frisk koriander over retten før serveringen.
Ris (helst basmati) eller chapati
Spørgsmål:
Hej. Der står ikke hvor meget tomat skal i retten! Er det tamat på dåse eller friske tomater? Opskriften ser ellers lækker ud :-)
Svar:
Hej,
Du skal blot bruge en enkelt stor tomat, skåret i både.
Velbekomme!
19/03-2019 af Keota Fischer Christensen
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Nemme fisketacos
Salsa: Skær tomaterne i tern. Bland alle ingredienserne til salsaen i en lille skål.Skær f...
Gedeostebruschetta
Læg et stykke gedeost på hver brødskive. Grill brødene i ovnen i 5 min.Læg derefter en val...
Salat med belugalinser
Salat med belugalinserSkyl linserne godt under vandhanen og kom dem derefter i en gryde me...