Video: Persillesuppe
PersillesuppeKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
7
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
1.5 deciliter Grøntsagsbouillon
-
2 stk Porre
-
2 stk Løg
-
150 gram Persillerod
-
1 stk Sellerirod
-
3 kvist Frisk persille
-
150 gram Flødeost 70+
Bring hønsebouillon i kog i en suppegryde. Tilsæt de udskårne grøntsager, undtagen persillerod, og kog dem ved jævn varme og under låg i ca. 15 min. Si bouillonen fra og gem den. Kom ca. 1/6 af bouillonen og alle de kogte grøntsager i en food processor og hak dem ved hurtigste hastighed i ca. 30 sek. Hæld puréen tilbage i gryden. Kom ca. 1/3 af resten af bouillonen og persilleroden i food processoren og hak det ved hurtigste hastighed i ca. 30 sek. Hæld denne puré i gryden sammen med resten af bouillonen. Bring suppen i kog og tilsæt flødeost under omrøring. Kog suppen ved jævn varme til osten er smeltet. Smag suppen til med salt og peber. Ved serveringen: Hæld suppen i varme suppeskåle.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Chokolademuffins med kakaopulver
Smør og sukker røres sammen. Æggene tilsættes et af gangen. Mel, bagepulver, vanille og...
Kyllingeleverterrin
Lad kyllingeleveren trække i mælk natten over i køleskab. Næste dag startes med at forv...
Bruschetta
BruschettaFørst skyller du tomaterne, og skærer den grønne stilk væk. Derefter tager du t...