Video: And med peberfrugtsauce
And med peberfrugtsauceKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
9
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
300 gram Andebryst
-
1 tsk Peber
-
25 gram Smør
-
0.5 tsk Bordsalt
-
1 stk Løg
-
2 stk Rød peberfrugt
-
1 tsk Bordsalt
-
2 spsk Cognac
-
1 deciliter Piskefløde 38%
Rids skindet på andebrystet og drys med peber. Varm smørret i en pande til det er gyldent, og steg bryststykket med skindsiden nedad ved svag varme i ca. 12 min. Vend det og steg kødsiden i ca. 15 min, til bryststykket er gennemstegt. Tag kødet af panden og drys med salt. Lad det hvile tildækket i ca. 10 min. Peberfrugtsauce: Løg hakkes fint og svitses i stegeskyen i ca. 1 min. Skær peberfrugterne i små tern og svits dem i ca. 2 min. Tilsæt salt, cognac og fløde. Lad saucen koge ved jævn varme i ca. 1 min. Smag til med salt og peber. Ved serveringen: Skær bryststykket fra den spidse ende i tynde skrå skiver. Hæld peberfrugtsaucen på varme tallerkener og læg brystskiverne herpå.
Hasselbackkartofler er velegnet som tilbehør.
Spørgsmål:
forslag til tilbehør
Svar:
Hej, en kartofelgratin , rødvins sauce, lidt harricoatverts som er svitset med lidt bacon og hvidløg, en grøn salat, så ville jeg være glad :-)
Godt nyt år 2012
Mvh Tomas
opskrifter.dk
30/12-2011 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hvis man nu ikke lige ligger inde med en flaske cognac, er der så noget andet man kan bruge i stedet? Synes det er lidt voldsomt at købe en hel flaske for at skal bruge 2 spsk. På forhånd tak.
Svar:
Hej , du kan bruge Whiskey f.eks. Det er af og til muligt at købe en lille mini-flaske.
Mvh Tomas
opskrifter.dk
12/08-2009 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Dolmere
DolmereVinbladene lægges i blød i koldt vand i ca. 20 min., for at udtrække saltet. Læg kø...
Bøf Bourgogne 2
Brun kød og skinke i olie i et par omgange. Brun løg og champignoner i lidt olie. Læg...
Brun sauce - Vegansk
Vegansk brun sauce Smelt smørret i en kasserolle. Drys melet i, og pisk samtidig godt sam...