Krydderkage

Krydderkage
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Bagværk

8


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Ingredienser (8)

Antal personer:


400 gram hvedemel

2 tsk Bagepulver

1 spsk Kanel

2 tsk ingefær

2 tsk stødt nellike

1 tsk reven muskatnød

33 cl mørkt hvidtøl

400 gram flormelis

Næringsindhold pr. person
Fremgangsmåde

Tænd ovnen og indstil den på 170°C. Pensl en form med smeltet smør, og drys den med mel eller rasp.

Bland melet med bagepulver og krydderier. Rør øllet i og pisk det til en klumpfri masse (nemmest med en el-håndpisker). Til sidst tilsættes flormelis.

Dejen hældes nu ud i en bradepande, og bages 50-60 minutter til den er gennembagt.

Tag kagen ud af ovnen og lad den afkøle 5 minutter i formen, hvorefter kagen vendes ud til afkøling på en bagerist.

Ved servering: Kagen kan skæres i skiver og smøres med smør.

Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Skaldyr med spinat og hvid fisk

Fiskeretter

Muslingerne rengøres, det vil sige skrubbes godt. De muslinger der er åbne, og som ikke lu...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Charlottekage

Vegetar

Rør smør og sukker blødt, tilsæt æggeblommer en ad gangen og rør godt. Bland mel og bagepu...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Stuffat Tal-Fenek - Kanin I tomatsauce

Kødretter

Marinade: Bland alle ingredienserne til marinaden sammen I en stor skål. Rens kaninen og p...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag