Video: Lam i rødvin
Lam i rødvinKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
9 timer 0 minutter
Antal personer:
-
3 stk Frisk chili
-
3.5 deciliter Rødvin
-
2 stk Hvidløg
-
2 cm Ingefær
-
1 tsk Spidskommen
-
1 spsk Frisk koriander
-
1 tsk Bordsalt
-
8 stk Lammekotelet
Chilier, vin, hvidløg, ingefær, spidskommen, koriander og salt kommes i en blender, som kører, indtil blandingen er jævn.
Pres blandingen gennem en sigte.
Lammekødet tørres med køkkenrulle.
Det lægges i et stort ovnfast fad.
Chiliblandingen hældes over, fadet tildækkes og stilles i køleskabet i ca. 8 timer.
Vend kødet nogle gange, mens det står i køleskabet.
Ovnen forvarmes til 180°C.
Fadet tildækkes med stanniol og stilles i ovnen i ca. 1 time eller indtil koteletterne er meget møre.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kaningryde
De finthakkede løg og hvidløg svitses i rigelig olie, til løgene er let gyldne. Kødet brun...
Norsk julekål
Riv kålhovedet (med undtagelse af kernen, det inderste, lidt seje materiale). Læg 1/4 af b...
Larb Moo
Hak chili, kaffirblade, koriander og forårsløg meget fint og stil det til side til senere...