Video: Grøntsagsret med kokos
Grøntsagsret med kokosKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
18
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
2 spsk Olie
-
1 stk Rødløg
-
3 stk Hvidløgs fed
-
4 stk Frisk chili
-
1 tsk Rejepasta
-
2 stk Laurbærblad
-
2.5 deciliter Kokosmælk
-
2 stk Tamarind
-
2 tsk Sukker
-
0.5 tsk Bordsalt
-
250 gram Kartofler
-
250 gram Gulerod
-
125 gram Frossen grøn bønne
-
125 gram Squash
-
300 gram Hakkede tomater
-
150 gram Frisk spinat
-
2 spsk Kokosmel
-
4 spsk Citronsaft
Varm olien op i en stor tykbundet gryde. Kom løg, hvidløg og chili i og steg ved mellemvarme i ca. 5 minutter. Bland herefter rejepastaen i under omrøring. Tilsæt laurbærblade, kokosmælk, tamarind, sukker og salt. Bring det i kog, sæt varmen ned og lad det simre uden låg i ca. 5 minutter. Kartofler og gulerødder rengøres og skæres i mindre stykker og tilsættes retten. Læg låg på, lad det koge i 7 minutter og rør ind imellem. Tilsæt bønner og småtskårne courgetter og kog videre i endnu 5 minutter, eller til grønsagerne er møre. Rør tomat og spinat i og kog uden låg i ca. 2 minutter. Tag laurbærbladene op lige inden servering. Rør kokosmel i og hæld citronsaft i. Hvis retten virker for tyk, kan der tilsættes mere vand. Drys rigeligt med frisk koriander hen over retten.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Klassisk bøf stroganoff med kartoffelmos
Brun kødet i halvdelen af fedtstoffet. Tag det op. Brun de hakkede løg og champignonerne...
Blåbærtærte
BlåbærtærteSmuldr smøret sammen med mel. Tilføj flormelis, det halve sammenpiskede æg og v...
Kalveleverpostej
Hak lever, løg, ansjoser, hvidløg, æble og kartofler i en foodprocessor. Pisk melet ud...