Video: Frisk pasta med cherrytomater, gedeost og urter
Frisk pasta med cherrytomater, gedeost og urterKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Hovedret
7
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
250 gram Frisk pasta
-
0.5 deciliter Olivenolie
-
3 stk Hvidløg
-
2 spsk Frisk persille
-
2 spsk Frisk mynte
-
250 gram Cherrytomat
-
100 gram Blød gedeost
Kog pastaen i en gryde efter anvisning på emballagen. Imens pastaen koger opvarmes olivenolien på en pande. Der tilsættes presset hvidløg, som steges et øjeblik i olien over svag varme. Hæld hvidløgsolien over den drænede pasta. Tilsæt finthakket persille og mynte samt halverede cherrytomater og gedeost. Smag til med salt og peber og pynt med persille.
Spørgsmål:
Jeg vil gerne lave en salat med pasta(skruer). Og der må gerne være tomater- annanas og mange sjove ting i. er også interesseret i marinaden, så den ikke bliver for tør.
Svar:
Her er et par forslag - du har jo lov til at bruge din fantasi, så du kan godt komme f.eks.ananas i salaten, selv om det ikke står i opskriften.
Marinader af olie og/eller balsamico er dejligt frisk, og det ser godt ud i stedet for creme fraiche dressinger, som "slører" ingredienserne.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
29/05-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gulerodssuppe
GulerodssuppeHak løg i grove stykker og riv gulerødderne i på den fine side af rivejernet....
Dansk farsbrød med svine- og oksekød
Champignons og soltørrede tomater hakkes fint (næsten til en ensartet masse), og blandes m...
Andebryst med blommesovs
Andebryst med blommesovsVask kartoflerne og læg dem i fx små foliebakker (4 stk.) sammen m...