Video: Ovnbagt knoldselleri
Ovnbagt knoldselleriKøkken:
Ingredienser:
Dansk
4
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
1 stk Knoldselleri
-
4 spsk Olivenolie
-
1 tsk Salt
-
2 tsk Tørret timian
Ovnbagt knoldselleri
Bund og top skæres af knoldsellerien.
Halver knoldsellerien og skær skrællen af, ved at køre ned mod brættet.
Vask den nu hvide knold under hanen.
Skær i mundrette stykker.
Put sellerien i et ildfast fad, og dryp olie over.
Salt og timian kommes ved, og det hele blandes rundt med hænderne.
Bag knoldselleri ved 200 grader varmluft, i cirka 20 minutter.
Når sellerien er mør tages den ud af ovnen. Du kan teste ved at prikke i dem.
Din ovnbagte knoldselleri er klar til servering - bon appetit!
Ovnbagt knoldselleri får en dejlig rund, og lidt nøddeagtig sød smag. Smager dejligt sammen med oksesteg, og hasselback kartofler.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Nakkefilet Barbeque
Mariner nakkefile uden svær over natten med 25 g fint hakket ingefær og ½ dl soya.Mariner...
Kinesisk suppe med kalkun
Kinesisk suppe med kalkun, fremgangsmåde:Løg og peber snittes i små fine terninger. Svitse...
Salat med røget makrel
Grav med en gaffel kødet fra makrellen. Anbring det i en skål. Tilsæt løg i tern, hakket h...