Efterår Hovedret
Nutrition facts: 3449.8 calories 57.07 carb 53.19 fat 12.633333333333 fiber 27.959333333333 protein 27.94945 fat 6.33 sugar

Video: Kalkunbryst med svampefyld og courgettesauce

Kalkunbryst med svampefyld og courgettesauce

Kalkunbryst med svampefyld og courgettesauce

Kalkunbryst med svampefyld og courgettesauce
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Hovedret

22


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 Minutes

Arbejdstid icon

Arbejdstid

2 Hours15 Minutes

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Kartofler

Kokkens svar
menu

Spørgsmål:

hej jeg er en pige på 21 jeg vil gerne høre om du ikke kunne sammesætte 3 3retters menu hvor forretterne er med fisk og hovedretterne er med fjærkræ hilsen jeanett



Svar:
Jeg har vedhæftet tre retter, som du kan bruge til inspiration...

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

11/12-2007 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Koldthævede boller med græskarkerner

Vegetar

Koldthævede boller med græskarkernerOpskriften til 4 personer svarer til 12-15 boller....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 159
Opskrift

Apple crumble med rørsukker

Vegetar
Fedtfattig mad

Skræl æblerne, fjern kernehusene og skær dem i tynde skiver. Bland skiverne med sukker og...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 724
Opskrift

Persilledressing

Vegetar
Fedtfattig mad

Hak persillen og skalotteløget. Rør ylette sammen med de øvrige ingredienser og smag til...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 588

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag