Video: Kalkunbryst med svampefyld og courgettesauce
Kalkunbryst med svampefyld og courgettesauceKøkken:
Ingredienser:
Fransk
22
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
2 timer 15 minutter
Antal personer:
-
1 kg Kalkunbryst
-
100 gram Østershat
-
100 gram Champignon
-
0.5 stk Løg
-
10 gram Smør
-
30 gram Rasp
-
1 stk Æg
-
0.5 tsk Revet citronskal
-
0.5 tsk Bordsalt
-
1 knsp Peber
-
20 gram Margarine
-
2 deciliter Tør vermouth
-
1 deciliter Vand
-
500 gram Citronsaft
-
1 stk Løg
-
10 gram Smør
-
200 gram Pålægssky
-
2 tsk Maizena
-
1 deciliter Piskefløde 38%
-
0.25 deciliter Tør vermouth
-
0.5 tsk Bordsalt
-
1 knsp Peber
Fyld: Østershatte og champignon hakkes groft. Svampe og løg svitses i smør eller margarine 3-4 min. og afkøles. Alle ingredienser til fyldet røres sammen. Der skæres et hul igennem kalkunbrystet. Fyldet kommes i. Enderne lukkes med kødnåle. Stegen brunes på alle sider i fedtstof. Lægges i en smurt bradepande. Vermouth og vand hældes ved. Stilles i ovnen ved 160°C i ca. 85 min. Stegen hviler indpakket i alufolie i 20 min. Sauce: Courgetterne rives groft. Løget hakkes. Courgette og løg svitses i fedtstof. Den siede sky tilsættes. Snurrer sammen i 3 min. Majsstivelse udrøres i fløde og røres i. Vermouth tilsættes. Koges igennem. Smages til med salt og peber.
Kartofler
Spørgsmål:
hej jeg er en pige på 21 jeg vil gerne høre om du ikke kunne sammesætte 3 3retters menu hvor forretterne er med fisk og hovedretterne er med fjærkræ hilsen jeanett
Svar:
Jeg har vedhæftet tre retter, som du kan bruge til inspiration...
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
11/12-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pandekager med laks
Sådan laver du pandekager med laks, der er både nemme og gode:Pisk æggene sammen til de ha...
Grønkålschips med parmesan
Sådan laver du grønkålschips med parmesanDu starter med at tænde ovnen på 160 grader.Skær...
Risengrød
RisengrødFørst skylles risene i en si og en mindre gryde sættes over med vand og en lille...