Video: Kalkunbryst med basilikum
Kalkunbryst med basilikumKøkken:
Ingredienser:
Dansk
15
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
0.5 bdt Frisk basilikum
-
50 gram Smør
-
600 gram Kalkunbryst
-
1 deciliter Halvtør hvidvin
-
1 deciliter Savoykål
-
2 stk Skalotteløg
-
100 gram Gulerod
-
50 gram Citronsaft
-
1 stk Citrongræsstilk
-
0.5 deciliter Kokosmælk
-
0.5 deciliter Eddike
-
2 deciliter Ananasjuice
-
0.5 stk Hønsebouillonterning
-
1 spsk Tomatpure
-
2 spsk Maizena
Hak ca. ½ af basilikum og bland det med smørret.
Skær en lomme i kalkunbrystet og kom smørblandingen derind.
Luk hullet til med en kødnål.
Kalkunbrystet brunes på panden og kommes i stanniol med hvidvinen.
Kom det i ovnen ved 175°C i 10 min. (ca. 2-3 min. pr. person)
Skyl, rens og skær grøntsagerne.
Svits grøntsagerne på panden ved høj varme, citrongræsstilken kommes ved, men tages op før servering.
Sauce:
Kokosmælk, eddike, ananassaft, boullion og tomatpure koges og jævnes med maizena.
Smages til med salt, peber og soya og evt. lidt hvidvin.
Kalkunbrystet serveres med grøntsagerne og saucen, og pyntes med basilikum.
Kogte ris.
Spørgsmål:
Kan man bruge anden krydderurt end basilikum og i givet fald hvilken?
Svar:
Hej
Det kan du sagtens, alt efter hvad du synes smager godt: f.eks.persille,timjan,løvstikke...
Mvh Tomas
opskrifter.dk
24/02-2009 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Jag undrar om man kan byta ut kalkonen mot kyckling?
Svar:
Hej , det är helt ok , det är bara att köra
Mvh Tomas
recept.see
10/07-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Chiagrød
ChiagrødFind en lille skål med tilhørende låg frem. Kom mandeldrik, chiafrø og vaniljepulv...
Yoghurt med blåbær og ahorn- blåbærsirup
Bland ahornsirup, vand og blåbær i en lille gryde. Lad blandingen simre under låg i 5 min....
Fiskaflak
Rens, skyl, og salt fisken. Derefter skyl fisken igen og lad den tørre lidt.Pisk æggehvide...