Køkken:
Type:
Ingredienser:
Fransk
Hovedret
8
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
4 stk Løg
-
800 gram Hakket oksekød 3-7%
-
1 spsk Olie
-
4 spsk Smør
-
1 tsk Peber
-
1 tsk Havsalt
-
2 deciliter Rødvin
-
2 spsk Frisk persille
Sæt ovnen på laveste temperatur - her kan de stegte bøffer få lov at hvile lidt senere. Pil løgene, halvér dem og skær dem i tynde ringe.
Form bøfferne af kødet (der er beregnet 2 til hver person) og tør dem med køkkenrulle. Lad olien blive godt varm på panden. På med bøfferne og steg dem ved stærk varme i ca. 2 minutter, til undersiden ikke længere klæber til panden, men kan løsnes med en paletkniv. Vend bøfferne - med paletkniven, ikke med en gaffel!
Kom halvdelen af smørret på panden og steg bøfferne færdige i 2, 6 eller 8 minutter - alt efter om de skal være næsten rå, rosa eller gennemstegte indvendigt. Tag dem af panden og krydr med salt og peber. Læg dem på en tallerken og lad dem hvile i ovnen kun få minutter.
Læg løgene i det varme stegefedt på panden og steg dem. Tilsæt rødvinen og lad det koge kraftigt op. Rør så det kolde smør i under kraftig omrøring. Krydr saucen let med salt og peber. Hæld saucen over bøfferne og læg lidt hakket persille på hver bøf.
Rødvin, brasede kartofler og en god råkostsalat.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Malibu Dream Shake
Blend flødeis og isterninger sammen. Tilsæt Malibu rom lidt ad gangen til du har den ønske...
Grillede entrecotes med barbequekrydderi
Klargør grillen. Den skal være så varm som muligt, når bøfferne kommes på. Bland de fem fø...
Frisk pasta med pecorino, tomater og rucola
Skær tomaterne i tern, hak skalotteløgene fint. Bland de første fem ingredienser i en...