Video: Cannelloni classic
Cannelloni classicKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Hovedret
10
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
2 stk Hvidløgs fed
-
1 stk Løg
-
2 spsk Olie
-
1 tsk Frisk timian
-
3 deciliter Tomatsauce
-
225 gram Frisk spinat
-
250 gram Ricotta
-
1 stk Æg
-
3 spsk Revet parmesan
-
8 stk Cannelloni
Svits et hakket løg i lidt olie og sæt dem til side. Svits et par finthakkede fed hvidløg og bland dem og en teske tørret timian med et glas god tomatsauce. Svits 225 g frisk (eller optøet, frossent) spinat og bland det med løgene. Køl det lidt af. Bland det med et bæger ricottaost (250 g), et æg, en håndfuld revet parmesan, en smule revet muskatnød og lidt salt og peber. Kog 8 cannellonier efter anvisningen; lad dem køle af, så du kan holde på dem. Stop spinat-ricottablandingen i cannelonierne, drys revet ost over og bag i ovnen på 175 grader i ca 15 min, eller til osten er gylden.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Italiensk lasagne
Svits løg og hvidløg i en almindelig pande, og tilsæt derefter kødet. Når køddet har fået...
Smoothie med bær
Bland alle ingredienserne sammen i en blender (pas på, skal kunne klare isterninger, eller...
Engelsk bøf
Engelsk bøfTag bøfferne ud af køleskabet en halv time inden stegning. Start med at afpudse...