Video: Kejserpandekager med mascarpone
Kejserpandekager med mascarponeKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Dessert
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
240 gram Æg
-
50 gram Sukker
-
0 Bordsalt
-
1 spsk Revet citronskal
-
4 spsk Letmælk
-
100 gram Hvedemel
-
250 gram Mascarpone
-
2 spsk Smør
-
0 Flormelis
Del halvdelen af æggene i hvide og blomme. Æggeblommerne kommes i en røreskål sammen med de sidste æg. Pisk æggene med salt, sukker og citronskal. Rør skiftevis mælk, mel og mascarpone i blandingen. Pisk æggehviderne stive med håndmikseren. Vend forsigtigt hviderne i æggeblandingen. Dejen skal ikke være ensartet, men må gerne have små toppe af æggehvide. Smelt smørret i en stor pande (uden tefal) ved middel varme. Hæld dejen på panden i 2-3 cm højde og glat den med en paletkniv. Bag den nederste side, skær så dejen over på kryds og tværs med 2 gafler og del den op i små stykker. Læg gaflerne væk igen og steg nu dejstykkerne ved stærk varme og vend dem ind imellem med paletkniven, indtil de er blevet sprøde. Drys med flormelis - og spis dem varme!
Smager godt sammen med æblemos, bærkompot eller frugtkompot af enhver art.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ovnstegt kyllingebryst m. citron og paprika
Forvarm ovnen til 190°C. Bland rasp, parmesan, revet citron, paprika og salt i en lav s...
Vegansk risengrød
Vegansk risengrødSæt en mindre gryde over med vand en en teske salt i og så skal grødrisen...
Kylling med citron- og kaperssauce
Krydr kyllingebrysterne med salt og peber. Varm olivenolien på en sliplet pande over m...