Video: Sataygrillspyd
SataygrillspydKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
7
Tilberedningstid
2 timer 30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
175 gram Kyllingebryst
-
175 gram Svinemørbrad
-
175 gram Oksekød i strimler
-
1 stk Hvidløgs fed
-
1 spsk Sirup
-
0.5 spsk Ingefær
-
4 spsk Kokosmælk
Skær med en skarp kniv kyllingebrystet en gang igennem på langs og en gang på tværs, så der bliver 1 stykke til hver person.
Skær mørbrad i 2½ cm tykke skiver.
Læg alle kødstykkerne mellem to stykker film og bank dem flade med en kagerulle.
Marinade: Bland presset hvidløg, sirup, ingefær og kokosmælk og krydr med salt og peber.
Pensl marinaden på kødet så det er helt dækket.
Stil det køligt 2 timer.
Forvarm grillen.
Stik kødet på fugtige træspid og pensl med lidt olie.
Grill dem ca. 10 minutter til kødet er gennemstegt.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Skinke- og grøntsagswok med koriander
Skinke- og grøntsagswok med korianderSæt nudlerne i blød i koldt vand. Rens porrerne og sk...
Balinesisk kylling
Blend løg, hvidløg, ingefær, chilier, paranødder og sojasauce til en glat masse.Skær kylli...
Pandekager med overraskelser i
Bland mel, sukker, salt og bagepulver. Flæk vanillestangen, skrab kernerne ud og kom de...