Video: Kylling med basilikumcreme
Kylling med basilikumcremeKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
16
Tilberedningstid
50 minutter
Arbejdstid
1 timer 10 minutter
Antal personer:
-
100 gram Naturel smøreost
-
2 spsk Letmælk
-
2 spsk Frisk basilikum
-
0.3 tsk Havsalt
-
Peber
-
600 gram Kartofler
-
0.5 deciliter Vand
-
300 gram Tomat
-
4 stk Hvidløgs fed
-
0.8 tsk Havsalt
-
Peber
-
1 spsk Frisk basilikum
-
1 stk Hvidløg
-
600 gram Kyllingelår
-
0.3 tsk Havsalt
-
Peber
Basilikumcreme: Rør halvdelen af osten sammen med mælk, basilikum, salt og peber. Stil cremen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Kom kartoflerne i kogende vand og kog dem ved svag varme og under låg i 3 min. Hæld vandet fra kartoflerne og damp dem tørre. Bland kartoflerne sammen med tomater, hvidløg, salt og peber i en lille bradepande. Rør resten af osten sammen med basilikum og hvidløg. Lav en lomme under skindet på kyllingelårene. Fordel heri den krydrede ost - 2 tsk pr. lår. Læg kyllingelårene på kartoflerne, drys med salt og peber og steg retten midt i ovnen i ca. 45 min. ved 225°C. Spis basilikumcremen til de stegte kyllingelår og kartofler.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Svinemørbrad med æble- og løgkompot
Skær løget i tynde skiver og sauter det i ca. 3 spsk olie til de er gyldne. Tilsæt herefte...
Frisk polenta
Kog majskolberne møre i saltet vand. Skær derefter kornene af. Blend kornene med smør og...
Sursød sauce
Alle ingredienserne røres sammen og varmes godt igennem. Velegnet som tilbehør til f.eks....