Video: Fajita
FajitaKøkken:
Ingredienser:
Mexicansk
15
Tilberedningstid
35 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
500 gram Oksekød i strimler
-
1 spsk Smør
-
2 stk Hvidløg
-
1 deciliter Vand
-
0 Bordsalt
-
0 Peber
-
0 Paprika
-
10 stk Kartofler
-
250 gram Tortilla chips
-
0.5 deciliter Hakket jalapeño
-
2 stk Løg
-
1 spsk Smør
-
0.5 deciliter Sukker
-
1 spsk Hvidvinseddike
-
1 spsk Hakket jalapeño
Kødet brunes i smør.
Chili og hvidløg tilsættes og lad det simre et par minutter.
Resten af krydderierne tilsættes og spædes til med vand.
Lad det koge ca. 15 minutter til kødet er mørt.
Kartoflerne vaskes og koges i ca.20 min.med skræl.
Kartoflerne deles i halve og lægges i en bradepande.
De knuste chips og jalapenos blandes.
Blandingen strøs over kartoflerne og gratineres i ovnen ved ca. 225°C i ca. 10 minutter.
Løgene brunes til løg-marmeladen i smørret.
Resten af ingredienserne tilsættes og blandingen svitses til den har en fin brun farve.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Quinoafrikadeller med spidskålstzatziki
QuinoafrikadellerFørst skal du skylle quinoaen i koldt vand i en sigte. Derefter koges qui...
Barbeque marineret kyllingespyd med grillet grøntsagssalat
Skær kyllingefileterne i tern og vend dem i marinade. Skær/klip bacon i tern.Kom skiftevis...
Torkerillette
Dæk torsken med olie i et ildfastfad sammen med timian, hvidløg, citron, salt og peber.Bag...