Hovedret
Nutrition facts: 1216 calories 79.425 carb 52.4 fat 17.75 fiber 35.5085 protein 14.5667 fat 41.6375 sugar

Video: Skovkylling

Skovkylling

Skovkylling

Skovkylling
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

12


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

24 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
brug af grankviste til Skovkylling

Spørgsmål:

Jeg studser over brugen af "grankviste" hvordan skal det forstås ?? menes der rosmarin ??? m.v.h. ann busch



Svar:
Hej Ann, jeg syns også at det lyder mystiskt, men faktisk KAN man godt bruge grankviste.
Det kræver at man er 100% sikker på at træet ikke er sprøjtet mv. Opskriften stammer oprindelig fra Sverige.

Brug bare rosmarin i stedet for, det giver en skøn smag.

Mvh Tomas
opskrifter.dk

27/01-2010 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Cannelloni classic

Vegetar
Proteinrig mad

Svits et hakket løg i lidt olie og sæt dem til side. Svits et par finthakkede fed hvidlø...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 868
Opskrift

Syltede rødbeder

Vegetar
Vegansk Mad

Syltede rødbederNår du sylter, er det vigtigt, at opbevaringsglassene er klinisk rene. Vas...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 509
Opskrift

Røget sværdfiske-forårsruller

Fedtfattig mad
Fiskeretter

Pil rødløget og vask agurken. Skær sværdfisk, løg og agurk ud i ca. 1x1 cm terninger. Vask...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1103

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag