Skovkylling

Skovkylling
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

12


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

24 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokkens svar
brug af grankviste til Skovkylling

Spørgsmål:

Jeg studser over brugen af "grankviste" hvordan skal det forstås ?? menes der rosmarin ??? m.v.h. ann busch



Svar:
Hej Ann, jeg syns også at det lyder mystiskt, men faktisk KAN man godt bruge grankviste.
Det kræver at man er 100% sikker på at træet ikke er sprøjtet mv. Opskriften stammer oprindelig fra Sverige.

Brug bare rosmarin i stedet for, det giver en skøn smag.

Mvh Tomas
opskrifter.dk

27/01-2010 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Oksegryde med øl og haricot vertes

Kødretter

Oksegryde med øl og haricot vertes, fremgangsmåde:Skær kødet i mundrette tern og vend dem...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Langtidsstegt Oksefilet

Fedtfattig mad
Kødretter

Sådan laver du en langtidsstegt oksefiletTænd ovnen på 75 grader - almindelig ovn. Rids f...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Chili- og hvidløgsrejer

Stærk mad
Fiskeretter

Fjern hoved og skaller fra rejerne og lad halen sidde. Halver chilierne og fjern frøen...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag