Hovedret
Nutrition facts: 1216 calories 79.425 carb 52.4 fat 17.75 fiber 35.5085 protein 14.5667 fat 41.6375 sugar

Video: Skovkylling

Skovkylling

Skovkylling

Skovkylling
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

12


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

24 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokkens svar
brug af grankviste til Skovkylling

Spørgsmål:

Jeg studser over brugen af "grankviste" hvordan skal det forstås ?? menes der rosmarin ??? m.v.h. ann busch



Svar:
Hej Ann, jeg syns også at det lyder mystiskt, men faktisk KAN man godt bruge grankviste.
Det kræver at man er 100% sikker på at træet ikke er sprøjtet mv. Opskriften stammer oprindelig fra Sverige.

Brug bare rosmarin i stedet for, det giver en skøn smag.

Mvh Tomas
opskrifter.dk

27/01-2010 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Børnevenlige kyllingespyd

Fjerkræ

Skær filetterne ud i tern, kom dem på træspydene, olie, toatketchup og salt blandes samm...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1028
Opskrift

Fiskebøf med kartoffel-sellerimos og rosenkålssalat

Stærk mad
Fiskeretter

Fiskebøf Fisken hakkes fint med en stor kniv - foodprocessoren går også an, men pas på fi...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 591
Opskrift

Sandkage

Vegetar

Tænd ovnen på 200°C. Bland blødgjort smør og sukker sammen og tilsæt æg ét ad gangen....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 734

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag