Video: Kalvemedaillon med safranfløde og spinatpasta
Kalvemedaillon med safranfløde og spinatpastaKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
12
Tilberedningstid
35 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
4 stk Porre
-
1 spsk Smør
-
1 Safran
-
2 Piskefløde 38%
-
0 Havsalt
-
2 spsk Citronsaft
-
600 Kalvemørbrad
-
0 Peber
-
500 Frisk spinat
-
500 Frisk pasta
-
1 spsk Olie
-
2 spsk Smør
Tilbehør:
Skær den øverste del af toppen af porrerne, skyl resten grundigt og skær dem i tynde ringe på 2 - 3 mm.
Svits så porreringene i en gryde i smør, tilsæt safran og piskefløde og lad porrerne koge møre i ca. 10 minutter.
Smag dem til med lidt salt og citronsaft.
Smelt smør og olie på en stegepande og brun kalvemedailjonerne ved rimelig høj varme.
Skru ned og steg videre så medailjonerne får ca. 4 - 7 minutter på hver side - alt efter hvor tykke, de er, og om du vil have dem rosa eller gennemstegte.
Krydr med salt og peber, tag medailjonerne af panden og kassér fedtstoffet.
Pasta:
Fjern de grove stilke fra spinaten og skyl bladene til de er fri for evt. jord.
Kog pastaen i en gryde med vand så længe, som det er angivet på emballagen.
Hæld så vandet fra og kom de skyllede spinatblade ned til den varme pasta i gryden.
Rør rundt 1 minuts tid til spinaten er "faldet sammen" og krydr med salt og peber.
Servér kalvemedailonnerne med porrer i safranfløde og spinat-pastaen.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Blue Chili
Blue Chili Stil Spriten til side og ryst Blue Curacao, vodka, hvid rom og gin sammen i en...
Gravad laks
En passende form til fisken findes frem - fx en gratinform eller en fladbundet skål.Peberk...
Bananmuffins
Disse bananmuffins er lækre, supernemme at lave og så er de fedtfattige.Søger du en ikke f...