Forretter Vinter Efterår Hovedret
Nutrition facts: 1970.425 calories 15.16 carb 33.29175 fat 4.8 fiber 16.3 protein 8.586525 fat 6.4125 sugar

Video: Oksekød i grøn karry

Oksekød i grøn karry

Oksekød i grøn karry

Oksekød i grøn karry
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Asiatisk

Hovedret

11


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 31/10-2013

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Gammeldags risbudding

Vegetar

Forvarm ovnen til 150°C. Smør en kageform. Pisk æg og mælk sammen. Tilsæt sukker, ris,...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 734
Opskrift

Kanelkage med kærnemælk

Vegetar

Sådan laver du Kanelkage med kærnemælk Smelt 125g af smørret.Det røres nu sammen med sukke...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2247
Opskrift

Påskelam med kartofler og artiskok

Kødretter

Forvarm ovnen til 190°C. Knus en kvist rosmarin i en morter. Tilsæt salt, peber og 1/...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 809

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag