Video: Oksekød i grøn karry
Oksekød i grøn karryKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
11
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
0 minutter
Antal personer:
-
1 stk Peberfrugt
-
1 stk Broccoli
-
100 gram Babyspinat
-
800 gram Oksekød i strimler
-
1 spsk Olivenolie
-
2 spsk Grøn karrypasta
-
1 spsk Revet ingefær
-
1 dåse Kokosmælk
-
1 stk Limesaft
-
1.2 spsk Fiskesauce
-
1 bdt Koriander
Okekød med grøn karry
Snit peberfrugten i strimler.
Del broccolien i mindre buketter.
Skyl spinaten og slyng den tør.
Varm olien i en pande og svits karrypastaen heri.
Tilsæt kød og brun det godt.
Tilsæt peberfrugt, broccoli og ingefær, steg ved god varme til grøntsagerne er møre.
Tilsæt kokosmælk og spinat, kog op til spinaten falder sammen.
Smat retten til med limesaft og fiskesovs.
Drys frisk koriander over.
Servér ris til dit oksekød med grøn karry. Velbekomme!
Karry er et fantastisk krydderi - eller rettere en fantastisk blanding af krydderier. Grøn karry er en thailandsk variation af karryen, hvor den grønne farve kommer fra chillien, som kommes i.
Du kan lave en klassisk thailandsk ret med kylling i grøn karry.
En endnu lettere ret med grøn karry skal er én med tofu, som er et super vegetarisk alternativ.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Æble- og blommemarmelade
Æble- og blommemarmeladeSkold, flå og udsten blommerne og skær dem i mindre stykker.Skræl...
Pasta med bacon og ost
Pastaen sættes til kogning og i mens skæres bacon og evt løg i tern. Disse steges på pande...
Rabarbergrød med vanilje
Rens og skyl rabarberne. Skær dem i 2 cm lange stykker. Kog rabarberne sammen med vanilje...