Video: Fyldt kyllingebryst
Fyldt kyllingebrystKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
12
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
225 gram Kyllingebryst
-
250 gram Champignon i tynde skiver
-
1 stk Snackpeber
-
0.5 stk Mozarella i skiver
-
1 spsk Dijonsennep
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
2.5 deciliter Hønsebouillon
-
1 stk Hakkede tomater i dåse
-
1 stk Madlavningsfløde 8%
-
1 stk Løg
-
2 stk Hvidløgs fed
Sådan tilbereder du retten:
Kryder de udbankede kyllingebrystfileter med salt og friskkværnet peber.
Smør et tyndt lag dijonsennep på, så lidt champignon, lidt snackpeber og lidt mozzarella.
Rul det godt sammen og fæstn med en kødnål.
Brun rullerne i en gryde i lidt olie eller flydende margarine, og krydr dem med salt og friskkværnet peber.
Når de er brunet godt på alle sider, tages de op. Hvis det er nødvendigt, så kom lidt mere fedtstof i gryden og svits løg og hvidløg i gryden.
Når de er bløde og gennemsigtige (ikke brune), så tilsæt champignon og lad det hele svitse, indtil champignonerne falder lidt sammen. Tilsæt rød snackpeber og svits lidt mere.
Når saften fra champignonerne er kogt næsten væk så tilsæt ca. 2½ dl hønsebouillon og lad det koge lidt ind.
Tilsæt så madlavningsfløde og de hakkede tomater, læg kyllingerullerne tilbage i gryden og lad dem simre i ca. 15 minutter eller til de er gennemstegte.
Når kyllingerullerne er færdige, tages de op og saucen jævnees lidt.
Smag til med salt og peber.
Server med kogte ris og grønt.
Velbekommen!
En simpel og nem hverdagsret, som dog alligevel er særlig nok til, at den snildt kan serveres til en god lørdagsmiddag – tilføj blot lidt mere lækert tilbehør og server et godt glas vin til :)
Som lækker dessert kan en god creme brulée anbefales
https://www.opskrifter.dk/opskrift/109630-creme-brulee-med-parer
God fornøjelse
Spørgsmål:
I opskriften "fyldt kyllingebryst" står der dijonsennep . Man kan få extrem stærk dijon og man kan få sød og mild dijon . Hvilken variant mener du ?
Svar:
Hej Per,
I den gængse tale ville vi nok bruge den stærke version, bare vær opmærksom at det kan blive lidt spicy. Hvis man ikke er til stærk sennep generelt, ville den milde dijon også være helt fin med denne opskrift. :)
Venlig Hilsen,
Tinne - Opskrifter
31/01-2021 af Tinne Ringgren
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Mandel-chokoladekage
Smelt chokolade og smør og afkøl blandingen let. Pisk æggeblommerne tykke med sukkeret og...
Den bedste banankage
Sådan laver du den bedste banankage Tænd ovnen på 175°. Først pisker du sukker, vanilje...
Citronbagt laksefilet med urtesauce
Laksfileterne skal i et smurt ovenfast fad. Rør smørret blødt med citronskal og citronsaf...