Video: Moccakop
MoccakopKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
6
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
40 gram Kaffebønner
-
3 deciliter Piskefløde 38%
-
150 gram Mørk chokolade
-
2 stk Æggehvide
-
1 spsk Flormelis
-
2 deciliter Piskefløde 38%
Kaffebønner og piskefløde koges op, tages af varmen.
Tilsæt finthakket chokolade, denne udrøres og det hele trækker 10 minutter i køleskab.
Kaffebønnerne sigtes fra og chokoladen nedkøles helt.
Æggehviderne piskes stive med flormelissen.
Den nu kolde chokoladefløde piskes let og vendes forsigtigt med det stiftpiskede hvider.
Mocca-chokolade-cremen fyldes straks i 6 små espressokopper.
Fyld kun 3/4 op ikke mere.
Disse stilles på køl indtil servering.
De kolde mocca kopper afsluttes med en top af letpisket kold fløde.
Drys med lidt revet god chokolade og server gerne med grissini stænger.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Tranebærsorbet
TranebærsorbetKog tranebær i en gryde med vand, der akkurat dækker bærrene. Når bærre...
Valgflæsk
Sprød valgflæskForvarm ovnen til 220 grader. Tag et ildfast fad og fordel flæskeskiverne h...
Ovnstegt kalkunbryst med champignonsauce
Rens champignoner og skær dem i skiver. Svits champignonerne i smørret uden at de tager fa...