Video: Vanillesauce
VanillesauceKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
0.5 liter Letmælk
-
1 stk Vanillestang
-
2 tsk Vanillesukker
-
2 stk Æggeblomme
-
3 spsk Sukker
-
1 spsk Kartoffelmel
-
2 stk Pasteuriseret æggehvide
Hæld mælken op i en kasserolle, flæk vaniljestangen og lad den ligge lidt i mælken.
Tilsæt kartoffelmel, sukker og vaniljesukker.
Pisk blandingen jævn.
Varm den op, pisk kraftigt hele tiden og lad det koge i nogle minutter.
Tag kasserollen af varmen og lad den afkøle et øjeblik, før æggeblommerne piskes i.
Sættes herefter til afkøling f.eks. i koldt vand i køkkenvasken.
Tag vaniljestangen op og bland pisket æggehvide i den afkølede sauce.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kartoffelgratin med muskatnød
Rør fløde og mælk sammen. Skyl kartoflerne og skræl dem, skær eventuelle mørke og grønne p...
Grønkålsgremolata
GrønkålsgremolataHak grønkålen meget fint med en skarp kniv.Hak ligeledes hvidløgsfeddene...
Ymerdressing med merian
Rør ymer sammen med finthakket merian og de øvrige ingredienser. Smag til med salt og pebe...