Video: Vanillesauce
VanillesauceKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
0.5 liter Letmælk
-
1 stk Vanillestang
-
2 tsk Vanillesukker
-
2 stk Æggeblomme
-
3 spsk Sukker
-
1 spsk Kartoffelmel
-
2 stk Pasteuriseret æggehvide
Hæld mælken op i en kasserolle, flæk vaniljestangen og lad den ligge lidt i mælken.
Tilsæt kartoffelmel, sukker og vaniljesukker.
Pisk blandingen jævn.
Varm den op, pisk kraftigt hele tiden og lad det koge i nogle minutter.
Tag kasserollen af varmen og lad den afkøle et øjeblik, før æggeblommerne piskes i.
Sættes herefter til afkøling f.eks. i koldt vand i køkkenvasken.
Tag vaniljestangen op og bland pisket æggehvide i den afkølede sauce.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kirsebærkage fra Schwarzwald
Kirsebærkage fra SchwarzwaldBundeneSkil æggene. Rør æggeblommerne hvide med flormelis...
Madpandekager med kylling
Dej - madpandekagerKom æggene i en skål og pisk indtil de er luftige. Tilføj mælk, salt, g...
Æggemuffins med tomat, squash, løg og basilikum
Æggemuffins med tomat, squash, løg og basilikumTænd ovnen på 175 grader varmluft.Hak løget...