Video: Vanillesauce
VanillesauceKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Dessert
7
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
0.5 liter Letmælk
-
1 stk Vanillestang
-
2 tsk Vanillesukker
-
2 stk Æggeblomme
-
3 spsk Sukker
-
1 spsk Kartoffelmel
-
2 stk Pasteuriseret æggehvide
Hæld mælken op i en kasserolle, flæk vanillestangen og lad den ligge lidt i mælken. Tilsæt kartoffelmel, sukker og vanillesukker. Pisk blandingen jævn. Varm den op, pisk kraftigt hele tiden og lad det koge i nogle minutter. Tag kasserollen af varmen og lad den afkøle et øjeblik, før æggeblommerne piskes i. Sættes herefter til afkøling f.eks. i koldt vand i køkkenvasken. Tag vanillestangen op og bland pisket æggehvide i den afkølede sauce.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Chokolade frosting
Sådan laver du chokolade frosting Smelt mælkechokoladen og lad det køle af til stuetempera...
Grillmarinade med urter
Bland citronsaft, chilipasta, salt og peber i en lille skål. Rør rundt til saltkrystallern...
Blåbærtærte
BlåbærtærteSmuldr smøret sammen med mel. Tilføj flormelis, det halve sammenpiskede æg og v...