Video: Vanillesauce
VanillesauceKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Dessert
7
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
0.5 liter Letmælk
-
1 stk Vanillestang
-
2 tsk Vanillesukker
-
2 stk Æggeblomme
-
3 spsk Sukker
-
1 spsk Kartoffelmel
-
2 stk Pasteuriseret æggehvide
Hæld mælken op i en kasserolle, flæk vanillestangen og lad den ligge lidt i mælken. Tilsæt kartoffelmel, sukker og vanillesukker. Pisk blandingen jævn. Varm den op, pisk kraftigt hele tiden og lad det koge i nogle minutter. Tag kasserollen af varmen og lad den afkøle et øjeblik, før æggeblommerne piskes i. Sættes herefter til afkøling f.eks. i koldt vand i køkkenvasken. Tag vanillestangen op og bland pisket æggehvide i den afkølede sauce.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grillede nye kartofler med urter og parmesan
Slik laver du lækre grillede nye kartofler med urter og parmesanPil eller skrub godt karto...
Halloween appelsinkage
Halloween appelsinkageForvarm ovnen til 190°C. Bland olie, sukker og æg i en skål. Rør...
Thaisalat med rejer og tomat
Kog rejerne i en gryde med letsaltet vand i et par minutter. Dræn dem i et dørslag og lad...