Video: Grøntsagsrelish
GrøntsagsrelishKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
0.5 stk Aubergine
-
2 stk Rød peberfrugt
-
1 dåse Flåede tomater
-
0.5 deciliter Olivenolie
-
1 spsk Hvidvinseddike
-
1 stk Rødløg
-
2 stk Hvidløgs fed
-
0.5 tsk Chili
-
1 tsk Havsalt
-
1 knsp Peber
Skær auberginer og peberfrugter i store stykker og kog dem i lidt vand i et par minutter.
Bland alle grøntsagerne med olie og vineddike.
Tilsæt løg og krydderier.
Kom det hele i skoldede glas og opbevar det i køleskab til det skal bruges.
Relish kan holde sig i månedsvis. Den er særlig velegnet til farsretter.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Empanadas
Tø dejen op. Ælt den til en ensartet dej og lav fyldet.Sauter løg og hvidløg i olie, bland...
Salat + Kylling Cæsar med blomkål og kylling
Sådan laver du cæsar med blomkål og kylling: 1. Steg kyllingen i olie på en varm pande, o...
Cassoulet med bønner og confit de canard
1. Læg de hvide bønner i blød i rigeligt koldt vand natten over. Næste dag: Hæld vandet fr...