Video: Kylling med hvidløg, basilikum og persille
Kylling med hvidløg, basilikum og persilleKøkken:
Ingredienser:
Fransk
7
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
1 spsk Frisk persille
-
1 spsk Frisk basilikum
-
4 stk Kyllingebryst
-
4 stk Hvidløgs fed
-
0.5 tsk Bordsalt
-
0.5 tsk Tørret chili
-
2 stk Tomat
Forvarm en ovn til 175°C.
Smør et ovnfast fad.
Fordel halvdelen af persille og basilikum i bunden af fadet.
Arrangér kyllingebrysterne i fadet.
Fordel hvidløgsskiver over kyllingen.
Strø resterende persille samt basilikum over og krydr med salt og chili.
Fordel til sidst tomatskiver over alt det andet.
Bag retten under folie i 25 min.
Fjern folien og bag videre i 15 min. eller til kødet er færdigt.
Spørgsmål:
hvilket tilbehør syndes du der skal til ?
Svar:
Små ristede nye kartofler, og en reven agurk som tzatziki, eller med mynte og timian i stedet for, bare rørt med græsk yoghurt.
Mvh Tomas
Opskrifter.dk
16/10-2020 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hvad vil du anbefale som tilbehør til denne ret?
Svar:
Hej , små nye ristede kartofler og en tomat salat
Mvh Tomas
opskrifter.dk
30/07-2009 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Asiatisk agurkesalat
Bland marinaden: risvinseddike, sukker, soya, limesaft, sesamolie og presset hvidløg.Skær...
Espresso Martini
Sådan blandes en Espresso MartiniFyld en shaker med isterninger. Tilføj alle ingredienser...
Æblesauce med agurk
Skræl æblet, del det i fire stykker og skær det i små terninger, dryp med citronsaft. Pil...