Video: Melonsalat
MelonsalatKøkken:
Ingredienser:
Andet
8
Tilberedningstid
0 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
1 stk Honningmelon
-
125 gram Rucola
-
1 pakke Prosciutto
-
125 gram Frisk Mozzarella
-
1 spsk Balsamico
-
1 spsk Olivenolie
-
1 fingerspids Peber
-
1 fingerspids Groft salt
Melonsalat
Skær skrællen af melonen, og fjern kernerne.
Skær melonen i tern.
Skyl rucola og kom den i en skål.
Hæld balsamico og olivenolie (gerne en rigtig lækker én) ud over rucolaen og vend det godt, til det er blandet helt sammen.
Skær mozarellaen i små lette bider, hiv din prosciutto i stykker, og skær løgene i tynde skiver.
Kom det hele i skålen og vend godt.
Vend melonen i salaten.
Slut af med at krydr med salt og peber.
Værsgo - din melonsalat er nu klar til servering.
Sommermad
Du kan snildt spise din melonsalat helt uden tilbehør - den kan for eksempel være rigtig lækker til frokost, hvor den ikke mætter alt for meget, men stadig lægger en god bund. Den lækre kombination af smage, den søde melon, det salte kød og balsamico og olivenolie giver en smagsoplevelse der næsten kan bringe dig helt til Italien.
Sådan en omgang melonsalat er oplagt som tilbehør på en sommeraften, hvad end du skal grille eller servere andre retter.
Skal du grille kan vi varmt anbefale at servere din melonsalat med grillede streaks med paprika-parmesan smør. Kombinationen med den søde melon og de lidt tunge bøffer er virkelig lækkert.
Ellers kan du vælge at servere den med en omgang honningmarineret torskefilet.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pommes Røsti
Sådan laver du pommes røstiKartoflerne rives på den grove side af rivejernet. Når de er re...
Fødselsdagsboller
Røremaskinen kan klare x4 ad gangen. Udrør gæren i lunkent vand. Bland fedtstof og koldt...
Helstegt oksefilet
Sådan laver du helstegt oksefilet Fjern sener og snør kødet som en rullepølse.Brun kødet o...