Video: Rødgrød med kirsebær
Rødgrød med kirsebærKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
1 timer 20 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
500 gram Ribs
-
125 gram Kirsebær
-
125 gram Friske hindbær
-
250 gram Friske jordbær
-
3 deciliter Koncentreret frugtsaft
-
3 spsk Sukker
-
1 stk Kanelstang
-
30 gram Kartoffelmel
Skyl ribsene og nip dem.
Kirsebærerne skylles og udstenes.
Det er bedst ikke at skylle hindbær, men kun sortere dem fra, der ikke er friske og pæne.
Skyl jordbærerne og nip dem.
Store jordbær halveres eller deles i kvarte.
Bland 2/3 af frugtsaften med 2/3 af sukkeret i en stor gryde, læg kanelstangen i og kog saften op.
Tilsæt ribs og kirsebær og lad det hele koge 2-3 minutter.
Rør kartoffelmelet i med resten af saften og hæld den op i den store gryde og lad det koge under omrøring til blandingen tykner.
Først nu blandes jordbær og hindbær i og man smager til med sukker.
Tag gryden af komfuret og lad grøden køle af.
Tag kanelstangen op.
Lad grøden blive rigtig godt kold i køleskabet.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Rabarber kage med marcipan
Hvordan laver du en rabarber kage med marcipan:Flæk vaniljestangen på den lange led, og sk...
Proteinrige bananmuffins
Tænd for ovnen på 200 grader varmluft.Brug en gaffel til at mose bananerne i en stor skål....
Agurk i kærnemælks- og sennepsdressing
Riv agurkerne. Bland alle ingredienserne sammen i en skål. Stil dressingen på køl indtil s...