Video: Rødgrød med kirsebær
Rødgrød med kirsebærKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
1 timer 20 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
500 gram Ribs
-
125 gram Kirsebær
-
125 gram Friske hindbær
-
250 gram Friske jordbær
-
3 deciliter Koncentreret frugtsaft
-
3 spsk Sukker
-
1 stk Kanelstang
-
30 gram Kartoffelmel
Skyl ribsene og nip dem.
Kirsebærerne skylles og udstenes.
Det er bedst ikke at skylle hindbær, men kun sortere dem fra, der ikke er friske og pæne.
Skyl jordbærerne og nip dem.
Store jordbær halveres eller deles i kvarte.
Bland 2/3 af frugtsaften med 2/3 af sukkeret i en stor gryde, læg kanelstangen i og kog saften op.
Tilsæt ribs og kirsebær og lad det hele koge 2-3 minutter.
Rør kartoffelmelet i med resten af saften og hæld den op i den store gryde og lad det koge under omrøring til blandingen tykner.
Først nu blandes jordbær og hindbær i og man smager til med sukker.
Tag gryden af komfuret og lad grøden køle af.
Tag kanelstangen op.
Lad grøden blive rigtig godt kold i køleskabet.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Sambusa
Sådan laver du Sambusa.Start med dejen : Olie salt og vand røres sammen med næsten alt mel...
Varme hveder
Varme hvederSmelt smørret ved svag varme i en gryde, og hæld det op i en stor skål. Tilsæt...
Frugtspyd
Smelt smørret i en gryde. Tilsæt farin, flormelis og citronsaft.Kog blandingen ved jævn va...