Video: Rejefrittata
RejefrittataKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
6 stk Æg
-
2 spsk Hummerfond
-
1 tsk Sambal Oelek
-
1 bdt Frisk purløg
-
10 gram Smør
-
100 gram Kogte rejer
-
0.5 tsk Havsalt
-
0.5 tsk Peber
Rør frittatadejen sammen af æg, hummerfond, sambal oelek og hakket purløg.
Smelt lidt smør i en teflonpande og hæld dejen på.
Lad omeletten stege ved middel varme til den begynder at stivne.
Hak rejerne groft, og fordel dem over omeletten.
Læg et stort fladt låg på og lad omeletten stege videre ved svag varme, til den er stivnet helt.
Så skal omeletten vendes.
Tag låget af og lemp med en paletkniv omeletten over på stegepanden over låget, hold pande og låg tæt sammen og vend hurtigt begge dele.
Lad omeletten stege videre til den har lidt farve på begge sider.
Lad omeletten køle lidt af, skær den i passende stykker og stik cocktailpinde eller tandstikkere i dem.
Servér med tomat salat.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Koldskål med hyldeblomst og jordbær
Koldskål med hyldeblomst og jordbærÆggeblommer og sukker piskes godt. Vanillien kommes i....
Sildefileter med ræddiker
Hæld marinaden fra silden, og skær dem i stykker og læg dem i en skål.Hakkede løg, æblesty...
Grillede tigerrejer med hvidløg og rosmarin
OBS: Til denne opskrift skal bruges bambuspinde til at spidde rejerne. Pindene kan købes i...