Video: Kylling med rodfrugter
Kylling med rodfrugterKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
10
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
600 gram Kyllingebryst
-
900 gram Gulerod
-
750 gram Pastinak
-
450 gram Porre
-
200 gram Rødløg
-
50 gram Frisk grøn chili
-
Olivenolie
-
Paprika
-
Køkkensalt
-
Peber
Sæt ovnen på 200°C. Rens alle rodfrugterne og skær dem i mundrette bidder. Skær løg i både. Skær chilien i mindre stykker. Kom det hele i et ovnfast fad. Hæld lidt olivenolie over samt lidt groft salt. Sæt fadet i midten af ovnen i 10 min. Krydr kyllingfileterne med paprika, salt og peber. Tag fadet ud af ovnen og læg kyllingen ovenpå rodfrugterne. Sæt i ovnen igen og lad stå i ca. 30 min.
Kan serveres med hasselbagte kartofler samt evt. lidt groft brød som tilbehør.
Spørgsmål:
Kan man blanda in selleri samt majrovor till denna rätt ?? eller kan man steka dessa istället ??
Svar:
Hej Tack för mailen.Det du skriver låter gott
:-) , det är bara att "köra" i braspannan
Mvh Tomas
recept.se
13/12-2007 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hej. Hvor mange grader skal der stå på termometeret, før kyllingen er gennemstegt? På forhånd tak. VH. Sus
Svar:
70 grader.
mvh
Tomas
opskrifter.dk
28/07-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Fasaner med majspandekager og anis-appelsin-koriandersauce
Forvarm ovnen på 200°C. Fasanerne krydres med salt og peber og svøbes i bacon. Varm smø...
Små honningkager
Honning og sukker smeltes ved svag varme og afkøles lidt (må ikke koge, men skal være smel...
Sauce Espagnol
Brun ingredienserne i en rummelig gryde, tilsæt hvidvin og vand. Tilsæt den første omgan...