Video: Kylling med rodfrugter
Kylling med rodfrugterKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
600 gram Kyllingebryst
-
6 stk Gulerod
-
5 stk Pastinak
-
3 stk Porre
-
2 stk Rødløg
-
1 stk Frisk grøn chili
-
0 Olivenolie
-
0 Paprika
-
0 Køkkensalt
-
0 Peber
Sæt ovnen på 200°C.
Rens alle rodfrugterne og skær dem i mundrette bidder.
Skær løg i både. Skær chilien i mindre stykker.
Kom det hele i et ovnfast fad.
Hæld lidt olivenolie over samt lidt groft salt.
Sæt fadet i midten af ovnen i 10 min.
Krydr kyllingfileterne med paprika, salt og peber.
Tag fadet ud af ovnen og læg kyllingen ovenpå rodfrugterne.
Sæt i ovnen igen og lad stå i ca. 30 min.
Kan serveres med hasselbagte kartofler samt evt. lidt groft brød som tilbehør.
Spørgsmål:
Kan man blanda in selleri samt majrovor till denna rätt ?? eller kan man steka dessa istället ??
Svar:
Hej Tack för mailen.Det du skriver låter gott
:-) , det är bara att "köra" i braspannan
Mvh Tomas
recept.se
13/12-2007 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hej. Hvor mange grader skal der stå på termometeret, før kyllingen er gennemstegt? På forhånd tak. VH. Sus
Svar:
70 grader.
mvh
Tomas
opskrifter.dk
28/07-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Franske rosmarinbrød
Franske rosmarinbrødKom lunkent vand i en stor skål og opløs salt og gær heri. Rør ho...
Ferrari
Rør over isterninger i et collinsglas og server.
Tykkam classico
Tykkam classicoLøg og æble skæres i både. Gulerod skæres i tykke skiver og lægges sammen m...