Desserter Snacks & Tilbehør
Nutrition facts: 131 calories 55 carb 4.64325 fat 2.4 fiber 26.83075 protein 2.868 fat 50.6175 sugar

Video: Panna cotta

Panna cotta

Panna cotta

Panna cotta
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Italiensk

8


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

9 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

45 minutter

Bedøm denne opskrift
< Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

Opskrifter.dk   Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks

Ekstra tilbehør 

Sådan en omgang Panna Cotta smager godt som tilbehør til espresso - eller endda en espresso martini.

Kokkens svar
Mjölkfritt

Spørgsmål:

Hej Kan man göra panna cotta på t.ex soyagrädde? Har en dotter som är mjölkallergiker, tål varken mjölksocker eller mjölkprotein. HälsningarIngela



Svar:
Hej Ingela, jag tycker du skall pröva, skriv hur det går.
Pröva bare lite grann åt gången
Mvh Tomas
recept.se

04/01-2011 af Opskrifter.dk

Panna Cotta - Tilberedningstid

Spørgsmål:

Hvorfor står der at tilberedningstiden er 9 timer? Det er da meget lang tid... jeg gjorde det på langt kortere tid...



Svar:
Hej, du har ret det kan man godt, men i denne opskrift har man valgt at være helt siker så at det ikke går galt for nogen med dårlig tålmodighed
Mvh Tomas

19/02-2010 af Opskrifter.dk

simre i 15 min ?

Spørgsmål:

Hvad er årsagen til at den skal simre i 15 minutter? og kan man ikke bare opløse husbladsen i blandingen når man tager den af blusset ?



Svar:
Hej , det er for at få al smag ud af vaniljen.Du kan godt opløse husblassen i den varme blandning.
Mvh Tomas
opskrifter.dk

31/12-2009 af Opskrifter.dk

Panna cotta - og husblas!!!

Spørgsmål:

Hej Det smagte helt fantastisk, men det meste af husblasen endte i bunden, hvorfor vanillien ikke blev fordelt i massen. Har det noget med temperaturen på mælken at gøre, når husblasen hældes i? mvh, Mette MM



Svar:
For at være helt sikker på, at husblasen ikke klumper eller samler sig i bunden, smelter jeg den med en lille smule spiritus - jeg bruger som regel lidt marsala - så er man sikker på, at det er opløst.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

21/09-2008 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Fiskefrikadeller med dild

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fiskeretter

Fiskefrikadeller med dildStart med at rør fiskefarsen sammen med æg, løg, dild, salt og pe...

views : 4474
Opskrift

Ovnstegt kylling med kartofler

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fjerkræ

Rens kyllingerne grundigt og læg dem i et stort fad. Skræl kartoflerne, del dem i mindre s...

views : 3176
Opskrift

Kanelkage med glasur

Vegetar

Sukker og margarine blandes i en skål. Kærnemælken tilsættes.Mel, natron og kanel blandes...

views : 1873

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag