Desserter Snacks & Tilbehør
Nutrition facts: 131 calories 55 carb 4.64325 fat 2.4 fiber 26.83075 protein 2.868 fat 50.6175 sugar

Video: Panna cotta

Panna cotta

Panna cotta

Panna cotta
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Italiensk

8


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

9 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

45 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks

Ekstra tilbehør 

Sådan en omgang Panna Cotta smager godt som tilbehør til espresso - eller endda en espresso martini.

Kokkens svar
Mjölkfritt

Spørgsmål:

Hej Kan man göra panna cotta på t.ex soyagrädde? Har en dotter som är mjölkallergiker, tål varken mjölksocker eller mjölkprotein. HälsningarIngela



Svar:
Hej Ingela, jag tycker du skall pröva, skriv hur det går.
Pröva bare lite grann åt gången
Mvh Tomas
recept.se

04/01-2011 af Opskrifter.dk

Panna Cotta - Tilberedningstid

Spørgsmål:

Hvorfor står der at tilberedningstiden er 9 timer? Det er da meget lang tid... jeg gjorde det på langt kortere tid...



Svar:
Hej, du har ret det kan man godt, men i denne opskrift har man valgt at være helt siker så at det ikke går galt for nogen med dårlig tålmodighed
Mvh Tomas

19/02-2010 af Opskrifter.dk

simre i 15 min ?

Spørgsmål:

Hvad er årsagen til at den skal simre i 15 minutter? og kan man ikke bare opløse husbladsen i blandingen når man tager den af blusset ?



Svar:
Hej , det er for at få al smag ud af vaniljen.Du kan godt opløse husblassen i den varme blandning.
Mvh Tomas
opskrifter.dk

31/12-2009 af Opskrifter.dk

Panna cotta - og husblas!!!

Spørgsmål:

Hej Det smagte helt fantastisk, men det meste af husblasen endte i bunden, hvorfor vanillien ikke blev fordelt i massen. Har det noget med temperaturen på mælken at gøre, når husblasen hældes i? mvh, Mette MM



Svar:
For at være helt sikker på, at husblasen ikke klumper eller samler sig i bunden, smelter jeg den med en lille smule spiritus - jeg bruger som regel lidt marsala - så er man sikker på, at det er opløst.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

21/09-2008 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Æggepandekage med fyld

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Kødretter

Sådan laver du æggepandekage med fyldIngredienserne til æggerouladen blandes og hældes i e...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 7458
Opskrift

Krebinetter med brun sovs og kartofler

Kødretter

Krebinetter med brun sovs og kartoflerForm kødet til 6-8 bøffer og krydr med salt og peber...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 14300
Opskrift

Dybstegte blæksprutter

Proteinrig mad
Fiskeretter

Forbered blæksprutterne ved at skære dem ud i mundrette stykker. Rids dem på den ene side....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2332

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag