Video: Kandiserede valnødder
Kandiserede valnødderKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Tilbehør
6
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
500 gram Valnød
-
2.5 deciliter Sukker
-
2 tsk Kanel
-
0.3 tsk Bordsalt
-
6 spsk Skummetmælk
-
1 tsk Vanillesukker
Forvarm ovnen til 175°C. Spred valnødderne i et enkelt lag på en bageplade. Rist nødderne i 8-10 min. eller til de begynder at brunes. Rør sukker, kanel, salt og mælk sammen i en gryde. Varm det over midddelhøj varme i ca. 8 min. Fjern gryden fra varmen og rør vanillesukkeret i. Tilsæt valnødderne til sukkersiruppen og vend dem godt. Læg valnødderne på en bageplade med vokspapir. Herefter deles de enkelte nødder fra hinanden og tørrer på vokspapiret. Hæld nødderne i lufttætte beholdere.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gratineret kartoffelmos med oksekød og champignon
Skær kartoflerne i tern, og kog dem møre i usaltet vand. Hak løg og hvidløg. Svits dem i o...
Chili-lime marinade
Alle ingredienser blandes.
Saltmandler
SaltmandlerBring vand og salt i kog på en pande, derefter tilsætter du mandlerne. Lad det...