Video: Thailandsk kalkun med nudler
Thailandsk kalkun med nudlerKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
12
Tilberedningstid
50 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
400 gram Kalkunbryst
-
3 stk Forårsløg
-
2 stk Hvidløg
-
1 stk Frisk chili
-
1 tsk Ingefær
-
1 stk Citrongræs
-
0.5 tsk Gurkemeje
-
1 deciliter Vand
-
0.5 stk Lime
-
0.5 deciliter Frisk koriander
-
400 Nudler
-
1 dåse Kokosmælk
Start med at tilberede nudlerne efter anvisningen på pakken.
Rens forårsløg, og snit dem i ringe.
Rens hvidløg, chili, ingefær og citrongræs, og hak dem fint.
Skær kødet i små firkantede ruder (ca. 2*2), der ikke er mere end 3 mm tykke.
Varm olien op i en wok, og lynsteg kødet heri i 5 minutter for fuld varme under omrøring.
Tag kødet op.
Kom forårsløgene i den varme wok og efter ca. 1 minut også hvidløg, chili, ingefær og citrongræs.
Når massen er varm tilsættes vand og gurkemeje.
Lad det småkoge til vandet igen er ved at være fordampet.
Tilsæt kokosmælken, skru ned til svag varme og lad retten småkoge 3 minutter sammen med kød og limeskal.
Smag til med salt og peber, og tag wokken af varmen.
Pynt retten med koriander og evt. finhakket forårsløg.
Servér med nudler.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Indisk rejecurry
Pil rejerne. Put kokosmelet på en tør pande og rist det ved medium varme, mens du rører i...
Italiensk kyllinge- og pastasalat
Bred kyllingefileterne ud med en kødhammer. Bland citronsaft og presset hvidløg i en skål,...
Bread and butter pudding
Læg smurte brødskiver lagvis med rosiner i en smurt form og ovnfast fad. Øverste lag ska...