Video: Farmors leverpostej
Farmors leverpostejKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
250 gram Spæk
-
250 gram Svinelever
-
2 stk Æg
-
1 stk Løg
-
2 stk Ansjoser
-
1.2 spsk Hvedemel
-
1.2 tsk Salt
-
1.2 tsk Peber
-
1.2 tsk Stødt allehånde
-
1 deciliter Bouillon
Lever, spæk og ansjoser hakkes groft
Løgene hakkes fint
Det hele blandes i en skål
Boullion tilsættes til man har en passenden konsistens.
Bages i ovn ved 200 grader i ca. 1 time.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Brød med tørrede frugter
Kog havregryn og mælk til grød og lad den køle lidt af. Udblød gæri lidt af grøden og hæl...
Bær med muskat-zabaione
Skyl forsigtigt bærrene, og dup dem tørre med køkkenrulle. Pisk æggeblommer og sukker lu...
Ristede rodfrugter med rosmarin
Placér to bradepander i ovnen: én midt i ovnen, én i bunden. Opvarm ovnen til 200°C.Skær g...