Video: Hjemmelavet coleslaw
Hjemmelavet coleslawKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
6 timer 15 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
1 stk Hvidkål
-
1 stk Grøn peberfrugt
-
1 stk Løg
-
1.5 stk Gulerod
-
2 deciliter Hvidvinseddike
-
2 deciliter Olie
-
2 deciliter Sukker
Hjemmelavet Coleslaw
Start med at skylle grøntsagerne og hak kålhoved fint og skær løg og peberfrugt i strimler.
Riv gulerødderne og bland det hele sammen i en skål.
Tag en ny skål til dressingen.
Bland vineddike, olie og sukker sammen og rør indtil sukkeret er opløst.
Hæld dressingen over grøntsagerne og vend det godt sammen.
Smag evt til med lidt salt og peber.
Stil salaten i køleskabet i ca. 6 timer.
Hæld overskydende væske fra salaten, vend den godt og servér den kold.
Tips
Coleslaw finder vi i det amerikanske køkken og forbindes med barbeque eller grill mad. Du kan også komme det i en god burger ala denne opskrift på hakkebøf med coleslaw. Det giver lige det ekstra pift.
Vil du have din coleslaw mere cremet kan du bruge lidt creme fraiche eller bruge denne opskrift på en cremet dressing til din coleslaw.
Spørgsmål:
mener jeg har set en dressing med ylette til coleslaw
Svar:
Hej , fra starten var det ren Mayonnaise, sukker,rødvinseddicke,løg, senere skiftede man halvdelen ud med f.eks ylette
Mvh Tomas
opskrifter.dk
30/05-2009 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kikærtebrød
Forvarm ovnen til 170 grader. Smør en 23 cm rund kageform med 1 spsk olie.Hæld melet i en...
Mexican burger
Kødet laves til flad bøffer og steges på panden, eller tilberedes i ovnen på 200C i ca. 15...
Fyldt kål med oksekød, squash og urter
Opvarm ovnen til 175°C. Skær kålene i halve på langs. Udhul kålene således at der bliver 3...