Video: Kanelristede mandler
Kanelristede mandlerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
1 stk Æggehvide
-
1 tsk Vand
-
600 gram Mandler
-
1 deciliter Sukker
-
0.25 tsk Bordsalt
-
0.5 tsk Kanel
Forvarm ovnen til 120°C.
Læg bagepapir på en bageplade.
Pisk æggehviden let.
Tilsæt vand og pisk videre, til det næsten er stift.
Tilsæt mandlerne og rør rundt, til mandlerne er dækket af æggemassen.
Bland sukker, salt og kanel og strø det over mandlerne.
Vend det hele godt og fordel mandlerne på bagepladen.
Bag mandlerne i en time i den forvarmede ovn (rør rundt i dem af og til).
Lad mandlerne køle af og opbevar dem i lufttætte glas.
Spørgsmål:
til 200gr mandler hvad skal jeg bruge af sukker/smør, og skal der bruges andet. på forhånd tak for svaret!
Svar:
prøv at se denne opskrift:
Kanelristede mandler
Kan du ikke lide kanel, kan mandlerne også laves uden.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
22/12-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Laksemousse
Sådan laver du laksemousse Husblasen lægges i blød i koldt vand i 5 min., tages derefter o...
Gryderet med oksekød
Gryderet med oksekødHvis gryderetten laves i en ovnfast gryde eller stegeso, så forbarm ov...
Fint eller groft sandwichbrød
Bland alle ingredienser i en skål. Hold lidt af hvedemelet tilbage. Rør kraftigt med en gr...