Video: Kanelristede mandler
Kanelristede mandlerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Tilbehør
6
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
1 stk Æggehvide
-
1 tsk Vand
-
600 gram Mandler
-
1 deciliter Sukker
-
0.25 tsk Bordsalt
-
0.5 tsk Kanel
Forvarm ovnen til 120°C. Læg bagepapir på en bageplade. Pisk æggehviden let. Tilsæt vand og pisk videre, til det næsten er stift. Tilsæt mandlerne og rør rundt, til mandlerne er dækket af æggemassen. Bland sukker, salt og kanel og strø det over mandlerne. Vend det hele godt og fordel mandlerne på bagepladen. Bag mandlerne i en time i den forvarmede ovn (rør rundt i dem af og til). Lad mandlerne køle af og opbevar dem i lufttætte glas.
Spørgsmål:
til 200gr mandler hvad skal jeg bruge af sukker/smør, og skal der bruges andet. på forhånd tak for svaret!
Svar:
prøv at se denne opskrift:
Kanelristede mandler
Kan du ikke lide kanel, kan mandlerne også laves uden.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
22/12-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Osso buco med kartoffelmos
Ossobuco med kartoffelmosKødet klippes i kanten, så kanterne ikke trækker sig ved stegning...
Italiensk smør
Mos peber, urter, hvidløg og salt i en morter. Anbring den ønskede mængde smør på en li...
Ovnbagt æggekage med kartofler og skinke
Skræl kartoflerne, og skær dem i små tern. Steg dem på en pande med olie til de er gyldne....