Video: Crostini med tapenade
Crostini med tapenadeKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Forret
9
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
100 gram Sorte oliven
-
1 spsk Kapers
-
1 spsk Pinjekerner
-
2 spsk Tomatpure
-
2 spsk Olivenolie
-
1 tsk Balsamico
-
1 knsp Peber
-
12 skiver Baguette
-
12 stk Frisk basilikum
Creme: Purér oliven med kapers, pinjekerner, tomatpuré og olie til en fin masse (evt. med stavblender). Smag til med balsamicoeddike og peber (oliven er i sig selv salte). Rist baguetteskiverne i brødristeren eller i ovnen. Smør cremen på dine baguettes, pynt med basilikum og spis dem med det samme.
Smager godt med enhver aperitif
Spørgsmål:
Jeg skal holde polterabend for en veninde hvor vi skal spise hos mig både til brunch og aftensmad. I løbet af dagen er vi ude og derfor skal aftensmaden enten være noget meget nemt eller noget der kan laves i forvejen og varmes op. Vi bliver ca. 10. Har i nogle gode forslag til en menu?? Mvh Mettte
Svar:
Forretten kunne bestå af forskellige små retter i form af crostini med forskellige ting på.
Hovedretten kan bestå af fisk, som kan gøres klar og lægges på et fad, hvorefter det bare skal en tur i ovnen, når det skal serveres til aftensmad.
Tilbehøret kunne være form af en god salat og godt brød, som ligeledes kan gøres klar forinden.
Desserten kan være en chokomousse, som anrettes i glas, og tages ud af køleskabet, når det er blevet tid til dessert.
Jeg håber, at det kan bruges.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
04/03-2009 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Chiagrød
ChiagrødFind en lille skål med tilhørende låg frem. Kom mandeldrik, chiafrø og vaniljepulv...
Æblestang
Butterdejspladerne tøs op og rulles ud til ca. dobbelt størrelse. Æblerne skrælles, skæ...
Bagte rabarber med rørsukker og lakrids
Bagte rabarber med rørsukker og lakridsSkær rabarberne i mindre stykker og kom dem i et br...