Video: Roulade
RouladeKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
6
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
3 stk Æggehvide
-
3 stk Æggeblomme
-
125 gram Sukker
-
60 gram Hvedemel
-
0.5 tsk Bagepulver
-
2 deciliter Syltetøj
Fold et stykke bagepapir (ca. 35x45 cm) 2 cm ind langs kanten. Sæt papirclips i de fire hjørner, så kanterne står lodrette. Pisk æggehviderne stive med en håndmixer. Rør æggeblommerne sammen med sukkeret. Vend det i hvideskummet. Bland mel og bagepulver og vend det forsigtigt i æggeblandingen. Bred dejen ud i formen og bag den straks ved 225°C. Den skal være færdigbagt på mindre end 10 min. Vend kagen ud på et stykke sukkerdrysset bagepapir. Træk papirsformen af kagen og stryg straks frugtmos/syltetøj på. Rul rouladen fast sammen og lad den køle af.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Indisk agurkesalat
Skræl agurkerne og skær dem i tynde skiver. Drys salt og chili over agurkeskiverne. Lad de...
Syltede rødløg med koriander
Syltede rødløg med korianderBring eddike, sukker, kommen og salt i kog i en lille gryde.&n...
Fennikelis
Bring vand og sukker i kog i en lille gryde. Hak fennikel helt fint og kom det ned i gryde...