Video: Roulade
RouladeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
3 stk Æggehvide
-
3 stk Æggeblomme
-
125 gram Sukker
-
60 gram Hvedemel
-
0.5 tsk Bagepulver
-
2 deciliter Syltetøj
Fold et stykke bagepapir (ca. 35x45 cm) 2 cm ind langs kanten.
Sæt papirclips i de fire hjørner, så kanterne står lodrette.
Pisk æggehviderne stive med en håndmixer.
Rør æggeblommerne sammen med sukkeret.
Vend det i hvideskummet.
Bland mel og bagepulver og vend det forsigtigt i æggeblandingen.
Bred dejen ud i formen og bag den straks ved 225°C.
Den skal være færdigbagt på mindre end 10 min.
Vend kagen ud på et stykke sukkerdrysset bagepapir.
Træk papirsformen af kagen og stryg straks frugtmos/syltetøj på.
Rul rouladen fast sammen og lad den køle af.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Lam med hvidløg og urter
Forvarm ovnen til 165°C. Skær små snit i lammekøllen med en skarp kniv.Skær hvidløget i st...
Ovnstegt rødspættefilet med laks
Pil og hak løgene rens champignoner og skær dem i skiverSmelt smørret og lad løgene simre...
Laks en papillotte med urtesauce
Stil ovnen på 200°C. Fjern evt. ben fra laksefileterne; brug fx en madpincet. Klip 30 cm c...