Video: Syltede rødløg og tranebær
Syltede rødløg og tranebærKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 deciliter Olivenolie
-
8 stk Rødløg
-
2 deciliter Sherryvineddike
-
1 deciliter Sukker
-
7.5 deciliter Tranebær
-
1 stk Frisk grøn chili
Varm halvdelen af olien i en dyb stegepande over middelhøj varme.
Skær løgene i ringe.
Svits halvdelen af ringene, til de er bløde og brunede, ca. 12 min.
Overfør løgene til en skål. Gentag med resterende olie og resterende løgringe.
Returnér alle løgringe til samme pande.
Tilsæt eddike, sukker og tranebær og lad det simre over medium varme, til bærrene brister og væden fortykkes, ca. 8 min.
Rør hakket chilli i retten.
Krydr med salt og peber.
Lad det afkøle.
Godt tilbehør til røget kalkun.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hjemmelavet agurkesalat
Sådan laver du agurkesalatBland eddike, sukker og sesamolie sammen indtil sukkeret er oplø...
Okse Stifado
Oksetykstegen gnides med salt og peber. Den steges i ildfast fad i en forvarmet ovn ved 16...
Mimosa
Mimosa Find et (eller flere) champagne glas frem. Hæld de 5 cl mousserende vin i glas...